Annuller din AdMob-konto

Da du oprettede din AdMob-konto, blev du bedt om at tilknytte dine eksisterende Google Ads- og AdSense-konti eller oprette nye. Hvis du vil annullere AdMob-kontoen permanent, skal du annullere disse Google Ads- og AdSense-konti. Derefter bliver AdMob-kontoen lukket automatisk.

Bemærk! Hvis du vil deltage i AdMob på et senere tidspunkt, skal du tilmelde dig igen med en mailadresse, du aldrig har brugt i AdMob. Det er ikke tilladt at have identiske konti.

Hvis du ikke vil annullere dine Google Ads- og AdSense-konti, kan du midlertidigt suspendere din brug af AdMob ved at arkivere dine annonceenheder. På den måde har du fortsat adgang til kontoen, hvis du på et senere tidspunkt beslutter dig for at bruge AdMob igen.

Trin til at annullere din konto

Hvis du vil annullere AdMob-kontoen permanent, skal du udføre følgende trin:

1. Deaktiver, fjern eller sæt alle kampagner på pause på AdMob-kontoen. Hvis nogle af kampagnerne kører, når kontoen annulleres, bliver du muligvis stadig faktureret for disse kampagner.
  2. Fjern linket mellem alle dine apps og Firebase.
  3. Annuller AdSense-kontoen ved at klikke på linket annuller kontosiden med AdSense-kontooplysninger. Hvis linket ikke er tilgængeligt, skal du sende en anmodning til AdMob-supportteamet eller din Account Manager.

Få flere oplysninger om annullering af din AdSense-konto

4. Annuller Google Ads-kontoen ved at klikke på linket Annuller din kontosiden Google Annoncepræferencer.

Få flere oplysninger om annullering af din Google Ads-konto

5. Anmod om en refusion af eventuel resterende annonceringskredit. Du modtager din endelige betaling inden for ca. 90 dage fra udgangen af ​​den måned, hvor du annullerede kontoen.

Bemærk! Google udbetaler ikke en eventuel saldo, der ikke har nået annulleringsgrænsen.