Lukning af din AdMob-konto

Hvis du vil lukke din AdMob-konto permanent, skal du have administratorrettigheder

Hvis du kun bruger AdMob og ikke den tilknyttede AdSense-konto:

Hvis du bruger den AdSense-konto, der er knyttet til din AdMob-konto

• Ved lukning af din AdMob-konto bliver din endelige AdMob-betaling føjet til din AdSense-kontosaldo i slutningen af betalingscyklussen.
  • Din tilknyttede AdSense-konto lukkes ikke sammen med din AdMob-konto. Se Sådan annullerer du din AdSense-konto, hvis du vil lukke kontoen.

Krav til at modtage en endelig betaling

Hvis du lukker din AdMob-konto og ikke har en AdSense-konto i brug, skal din konto opfylde følgende krav for at kunne modtage en endelig betaling:

Bemærk! Hvis du overholder betalingsgrænsen, kan du ikke lukke din konto, før du bekræfter din postadresse og løser eventuelle problemer med tilbageholdelse af betalinger på din konto.

Vejledning

Hvis du vil lukke AdMob-kontoen permanent, skal du udføre følgende trin:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på Luk konto i sektionen med kontooplysninger ved siden af Kontostatus
  4. Klik på Ja, fortsæt
    1. Hvis du ikke opfylder de endelige betalingskrav, bliver du bedt om at markere et afkrydsningsfelt for at bekræfte, at du forstår, at du ikke modtager et beløb til dækning af eventuel udestående indtjening.
      Bemærk! Hvis du overholder betalingsgrænsen, kan du ikke lukke din konto, før du bekræfter din postadresse og løser eventuelle problemer med tilbageholdelse af betalinger på din konto.
  5. Vælg den relevante årsag til din beslutning om at lukke kontoen.
  6. Klik på Bekræft lukning af konto.

Påmindelser før lukning

• Download alle de rapporter, som du vil beholde. Efter bekræftelse af lukningen slettes alle rapporter og Firebase-links. Klik på Mere ud for rapportnavnet, og vælg Download CSV for at downloade en rapport.
  • Fjern annonceenhedskode fra dine apps. Annoncevisningen stopper, inden for et par timer efter du lukker din konto, uanset om du fjerner annonceenhedskoden fra din app eller ej.
  • Hvis du bruger den AdSense-konto, der er knyttet til den lukkede AdMob-konto, kan du fortsat få adgang til AdMob-betalingsoplysninger på din AdSense-konto.
  • Hvis du bruger AdSense-kontoen, der er knyttet til den lukkede AdMob-konto, og du vil slette alle dine AdMob-data, skal du også lukke den AdSense-konto, der var knyttet til den lukkede AdMob-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du lukker din AdSense-konto