Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Oversikt over integrerte annonser

Annonser du kan tilpasse slik at de matcher appens preg og utseende #nativeads #adunits

Integrerte annonser samsvarer både i form og funksjon med brukeropplevelsen der de er plassert. De samsvarer også med den visuelle utformingen av appen de inngår i. Disse annonsene forsterker brukeropplevelsen ved å vise relevant innhold som passer til konteksten i appen hvor de blir vist.

Med det integrerte annonseformatet i AdMob kan publisister gjengi annonser som går sømløst sammen med innholdet på nettsiden, eller som drar nytte av appfunksjoner som sveipebevegelser og 3D-animasjoner. Med denne teknologien kan du implementere skreddersydde gjengivelser der du utnytter den integrerte koden maksimalt på iOS og Android. Integrerte annonser behøver ikke å passe inn i et avgrenset felt, slik tilfellet er for tradisjonelle bannerannonser.

Ved å bruke integrerte annonsestiler kan du etterkomme tusenvis av annonsørers behov for integrerte løsninger.

Overview and benefits of AdMob native ads

Hvis du vil vite mer om anbefalte fremgangsmåter for bruk av integrerte annonser, kan du gå til veiledningen for integrerte annonser i Google AdMob.

Typer integrerte annonser

Appinstallasjonsannonser og innholdsannonser er to typer integrerte annonser. Appinstallasjonsannonser er utviklet for å øke antallet installasjoner av mobilapper. Her følger et eksempel på en integrert appinstallasjonsannonse:

An example of an app install ad

Med innholdsannonser blir det mulig med en mer generell kombinasjon av tekst og bilder, som dekker et bredere spekter. Her følger et eksempel på en integrert innholdsannonse:

An example of what a content ad looks like on Mobile

Finn ut mer om standardtyper for integrerte annonser og tilgjengelige felt.

Bruk av integrerte annonser

Bruk Google Mobile Ads SDK for å be om integrerte annonser fra appen din. Publisisten mottar feltene i annonsene, og kan gjengi innholdet slik vedkommende ønsker, i tråd med retningslinjene. Kontakt en brukerstøtterepresentant hvis du vil finne ut hvordan du kan bruke SDK-en for Google-mobilannonser for integrerte annonser.

Rapportér om integrerte annonser på samme måte som for andre annonseenheter i AdMob. Vi anbefaler at du tar med ordet «integrert» i navnet på annonseenheten, så blir det enklere å skille den fra annonseenheter som ikke er integrert. Vi anbefaler også at du bruker en ny annonseenhet for hver nye utforming.