Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Natiivimainosten yleiskatsaus

Voit muokata natiivimainoksia siten, että ne vastaavat sovelluksesi ulkoasua ja tunnelmaa #nativeads #adunits.

Natiivimainokset mukautuvat muodoltaan ja toiminnallisuudeltaan sen sovelluksen käyttökokemukseen ja visuaaliseen ilmeeseen, johon ne sijoitetaan. Natiivimainosten osuva ja sovellukseen sopiva sisältö tuo lisäarvoa ja parantaa käyttökokemusta.

AdMobin natiivimainosten avulla julkaisijat voivat renderöidä mainoksia, jotka sopivat saumattomasti yhteen sisällön kanssa tai joissa hyödynnetään pyyhkäisyeleiden tai 3D-animaatioiden kaltaisia sovellustoimintoja. Tämän teknologian ansiosta voit ottaa käyttöön erittäin kehittyneitä renderöintejä, jotka hyödyntävät Androidin ja iOS:n natiivikoodia parhaalla mahdollisella tavalla. Natiivimainoksia ei enää tarvitse ahtaa pieneen ruutuun perinteisten bannerimainosten tapaan.

Natiivimainostyylien avulla voit hyödyntää natiivimainoksia tuhansien eri mainostajien kanssa.

Overview and benefits of AdMob native ads

Lisätietoja natiivimainosten parhaista käytännöistä on Google AdMob ‑natiivimainosten ohjekirjassa.

Natiivimainostyypit

Natiivimainoksia on kahta eri tyyppiä: sovellusasennusmainoksia ja sisältömainoksia. Sovellusasennusmainokset on tarkoitettu mobiilisovellusten asennusten mainostamiseen ja asennusmäärien lisäämiseen. Tässä on esimerkki sovelluksen natiiviasennusmainoksesta:

An example of an app install ad

Sisältömainoksissa voi käyttää yleisluonteista tekstin ja kuvien yhdistelmää, joka kattaa laajemman alueen. Tässä on esimerkki natiivisisältömainoksesta:

An example of what a content ad looks like on Mobile

Lue lisää natiivimainosten vakiotyypeistä ja niissä käytettävissä olevista kentistä.

Natiivimainosten käyttäminen

Käytä Google Mobile Ads SDK:ta natiivimainosten pyytämiseen sovelluksestasi. Julkaisija saa mainosten kentät käyttöönsä ja voi renderöidä sisällön haluamallaan tavalla käytäntöjä koskevien ohjeiden mukaisesti. Ota yhteyttä tukitiimin edustajaan, jos haluat kuulla lisää Google Mobile Ads SDK:n käyttämisestä natiivimainoksissa.

Voit luoda natiivimainoksista raportteja samaan tapaan kuin muista AdMob-mainosyksiköistä. Natiivimainosyksiköiden nimeen kannattaa lisätä natiivi-sana, jotta erotat ne muista mainosyksiköistä. Suosittelemme myös käyttämään uutta mainosyksikköä jokaiselle uudelle ulkoasulle.