Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

App- og kontoappeller

Ugyldig aktivitet: Deaktiveret konto

Forholdet mellem Google, annoncører og udgivere bygger på tillid. Annoncørerne har tillid til relevansen, hvad angår vores annonceplacering, vores rapporteringsstatistikker og kvaliteten af de klik, deres annoncer får. Udgiverne er på den anden side afhængige af, at annoncørerne deltager med relevante annoncer, der skaber en god brugeroplevelse, og at det er en pålidelig indtægtskilde, der bidrager til at gøre deres apps og forretning til en succes. Vi lægger stor vægt på denne tillid, for den udgør hele fundamentet for Googles annoncenetværk.

Hos Google ser vi med stor alvor på ugyldig aktivitet, og vi analyserer alle klik og eksponeringer for at finde ud af, om der kan være tale om et brugsmønster, som vidner om forsøg på kunstig forøgelse af en annoncørs omkostninger eller en udgivers indtjening. Hvis vi vurderer, at en AdMob-konto kan udgøre en risiko for vores annoncører, deaktiverer vi muligvis kontoen for at beskytte vores annonceringsøkosystem. Trafikkvalitetsteamet forbeholder sig retten til når som helst at deaktivere annoncevisningen på din AdMob-konto.

Vi er klar over, at der kan være spørgsmål angående din konto og de foranstaltninger, vi har truffet for at beskytte annonceringssystemet. Nedenfor kan du se nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Udvid alle  Skjul alle

Hvorfor er min konto blevet deaktiveret?

Vi er nødt til at beskytte vores registreringssystem og kan derfor ikke give udgivere oplysninger om deres kontoaktivitet eller eventuelle involverede apps, brugere eller tredjepartstjenester.

Hos Google ser vi med stor alvor på ugyldig aktivitet, og vi analyserer alle klik og eksponeringer for at finde ud af, om der kan være tale om et brugsmønster, som vidner om forsøg på kunstig forøgelse af en annoncørs omkostninger eller en udgivers indtjening. Hvis vi vurderer, at en AdMob-konto kan udgøre en risiko for vores Google Ads-annoncører, deaktiverer vi muligvis kontoen for at beskytte annoncørernes interesser.

Se de vigtigste årsager til kontolukning for at få flere oplysninger om de mest almindelige årsager til deaktivering af konti.

Som det fremgår af Googles vilkår og betingelser, forbeholder vi os desuden retten til efter eget skøn at afgøre, hvornår der er tale om ugyldig aktivitet.

Kan min konto blive genaktiveret, hvis den er blevet deaktiveret pga. ugyldig aktivitet?

Læs den mail, du har modtaget fra teamet for annoncetrafikkvalitet. Hvis du ikke har modtaget denne mail, kan du prøve at søge efter mails fra adsense-noreply@google.com i indbakken for den mailadresse, der er knyttet til din AdMob-konto. Tjek også din mailkontos spamfilter for at se, om mailen ved en fejl er blevet markeret som spam.

Vi er altid indstillet på at arbejde sammen med dig om at løse eventuelle problemer, du støder på. Hvis du mener, at vores beslutning er forkert, og hvis du i god tro kan erklære, at den ugyldige aktivitet ikke skyldes handlinger eller uagtsomhed fra din side eller fra dem, du er ansvarlig for, kan du appellere deaktiveringen af din konto. Hvis du er i stand til at foretage væsentlige ændringer med henblik på at løse problemet med ugyldig aktivitet, så politikkerne overholdes, bedes du angive dette i appelformularen.

Du må kun kontakte os via appelformularen.

Når vi har modtaget din appel, gør vi vores bedste for at informere dig hurtigt, og vi træffer derefter de nødvendige foranstaltninger. Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at din konto bliver genaktiveret.

Når vi har truffet en afgørelse vedrørende din appel, forbeholder vi os retten til ikke at behandle yderligere appeller, og vi kontakter dig muligvis ikke igen.

Er der nogle tips til, hvordan man øger chancerne for at få medhold i en appel vedrørende ugyldig aktivitet?
  1. Gennemgå de vigtigste årsager til kontolukning. Tænk på, om nogle af disse årsager gælder for dig og dit indhold. Har dine venner klikket for mange gange på dine annoncer? Har du købt trafik, der har ført til en masse ugyldig aktivitet? Kan du ændre indhold og/eller adfærd for at forhindre, at aktiviteten forekommer igen?
  2. Gennemgå annonceimplementeringerne i din mobilapp. Tænk over, hvordan brugernes "rejse" typisk ser ud, og find ud af, om annonceimplementeringerne kan føre til utilsigtede klik på dine annoncer.
  3. Angiv den mailadresse, der er knyttet til din deaktiverede AdSense-konto, i appelformularen. Det gør det nemmere at finde din konto og reducerer forsinkelser i behandlingen af din appel.
  4. Fortæl os, hvad du vil ændre i fremtiden. Endnu en gang skal du nøje overveje de vigtigste årsager til, at kontoen er blevet lukket. Hvilke systemer eller former for adfærd har du implementeret for at sikre, at det ikke sker igen? Du kan f.eks. oplyse os om, hvordan du har justeret dine annonceimplementeringer, om du har evalueret dine trafikkilder, om du har ansat folk til at teste dit indhold osv. Vi forventer naturligvis, at de oplysninger, du angiver i appellen, er korrekte.

Se det oprindelige AdMob-blogindlæg for at få flere oplysninger.

Jeg har testet mine annoncer ved brug af en anden indstilling end testtilstand. Hvordan tester jeg mine annoncer på en sikker måde?

Det er i strid med AdMobs politik at klikke på egne liveannoncer og kunstigt at forøge antallet af indtægtsgenererede eksponeringer. Brug testannoncer under udvikling og test for at undgå kunstig forøgelse af din indtjening. Hvis du har brug for at gengive liveannoncer før lanceringen, skal du undgå at klikke på dem.

Din AdMob-konto kan blive suspenderet, hvis du klikker på dine egne liveannoncer eller kunstigt forøger antallet af indtægtsgenererede eksponeringer. Hvis den ugyldige aktivitet fortsætter og fortsat leverer trafik af lav værdi til vores annoncesystem, efter suspenderingen af din konto er ophævet, kan vi blive nødt til at deaktivere din konto.

Her er nogle ressourcer om AdMob-testannoncer:

Min konto er blevet deaktiveret, og min appel er blevet afvist. Kan jeg på nogen måde deltage i programmet igen? Kan jeg åbne en ny konto?

Vi forstår dine bekymringer i forbindelse med de beslutninger, vi har truffet vedrørende din konto. Vores handlinger er resultatet af vores specialisters nøje undersøgelser, hvor der er taget højde for vores annoncørers, udgiveres og brugeres interesser. Selvom du muligvis er skuffet over vores beslutning, kan vi ikke genaktivere din konto.

Bemærk også, at de udgivere, der er blevet deaktiveret pga. ugyldig aktivitet, ikke længere kan deltage i AdSense. Det betyder, at disse udgivere ikke kan åbne nye konti.

Google forbeholder sig retten til at deaktivere en konto af enhver årsag, herunder ugyldig aktivitet fra en hvilken som helst kilde.

Min konto er blevet deaktiveret, fordi den var relateret til en anden deaktiveret konto. Kan I fortælle mig mere om sammenhængen?
Ligesom det er tilfældet med ugyldig aktivitet, kan vi ikke give udgivere oplysninger om eventuelle registrerede relationer mellem udgiveres konti. Vi håber, at du forstår, at vi er nødt til at tage disse forholdsregler over for alle vores udgivere for at beskytte vores ophavsretligt beskyttede registreringssystem. Google forbeholder sig retten til at deaktivere en konto af en hvilken som helst årsag. Hvis vi vurderer, at en AdSense-konto kan udgøre en risiko for vores Google Ads-annoncører, deaktiverer vi muligvis kontoen for at beskytte vores annonceringsøkosystem. Hvis du vil have din deltagelse i AdSense-programmet taget op til fornyet overvejelse, skal du indsende en appel vedrørende den konto, der er blevet deaktiveret.
Får jeg stadig udbetalt min indtjening?

Udgivere, der deaktiveres på grund af ugyldig trafik og/eller overtrædelser af udgiverpolitikkerne, kan være kvalificeret til en sidste betaling af den del af omsætningen, der ikke er blevet konstateret ugyldig. Når kontoen er blevet deaktiveret, tilbageholdes betalingen i 30 dage for at beregne denne sidste betaling (hvis det er relevant). Efter de 30 dage kan du gå til http://www.google.dk/adsense for at se den eventuelt resterende saldo, som er kvalificeret til udbetaling, og sørge for betalingen. Fradrag fra den endelige saldo vedrørende ugyldig trafik og/eller overtrædelser af udgiverpolitikkerne refunderes til de berørte annoncører, hvis det er relevant og muligt.

Jeg har lige modtaget min pinkode. Hvad skal jeg gøre med den?

Du kan se bort fra den pinkode, du har modtaget med posten, da udgivere, hvis konto er blevet deaktiveret pga. ugyldig aktivitet, ikke modtager yderligere betaling. Vi tilbagefører din indtjening til de berørte annoncører, hvis det er relevant og muligt.

Hvis en person, som er relateret til mig, opretter en AdMob-konto, bliver denne persons konto så også deaktiveret?

Hvis vi vurderer, at en relateret udgivers konto kan udgøre en risiko for vores Google Ads-annoncører, deaktiverer vi muligvis kontoen for at beskytte vores annonceringsøkosystem.

Får jeg fortsat tilsendt skatteformularer vedrørende de betalinger, jeg har modtaget?

Hvis du tidligere har modtaget en betaling fra os, sender vi dig en skatteformular, hvis det er nødvendigt. Hvis du vil vide, om du kan forvente at modtage en 1099- eller 1042-S-formular, kan du læse artiklen om IRS-formularer i Hjælp til AdMob.

Min konto er blevet genaktiveret. Hvorfor bliver der ikke vist annoncer på mine websites, i mine apps eller i mine videoer?

Når din AdSense-konto er blevet genaktiveret, kan der gå op til 48 timer, før alle vores servere er blevet informeret om ændringen, og annoncevisningen genoptages. Vi beklager ulejligheden og takker på forhånd for din tålmodighed.

Hvis du også er YouTube-udgiver, skal du muligvis knytte din YouTube-konto til din AdSense-konto igen.

Hvis du har flere spørgsmål vedrørende ugyldig aktivitet, kan du læse artiklen om ugyldig aktivitet i Hjælp til AdMob.