Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Kampanjat

AdMob-kampanjoiden HTML5-mainokset

HTML5-mainoksissa käytetään Google Web Designerilla luotuja HTML5-tiedostoja, joiden pohjalta voidaan luoda huomion kiinnittäviä, interaktiivisia mainoksia. Voit suunnitella ja luoda HTML5-mainoksia ja muuta verkkosisältöä Google Web Designerin integroiduissa graafisissa ja koodaukseen tarkoitetuissa käyttöliittymissä. Kun luot kampanjaa AdMobissa, voit viedä ja ladata kyseiset tiedostot .ZIP-muodossa.

Huom. Voit käyttää HTML5-mainoksia vain, jos mainostat jossakin muualla hostattua verkkosivustoa tai sovellusta.

Joitakin Google Web Designerin osia ei tueta AdMobissa.

Google Web Designerin käytön aloitus

Google Web Designer on edistyksellisen verkkosovellus, jonka avulla voit suunnitella ja luoda HTML5-mainoksia ja muuta verkkosisältöä käyttämällä integroitua graafista ja koodaukseen tarkoitettua käyttöliittymää. Google Web Designerin suunnittelunäkymässä voit luoda sisältöä käyttämällä piirrostyökaluja, tekstiä ja kolmiulotteisia kohteita. Lisäksi voit animoida kohteita ja tapahtumia aikajanalla. Kun olet luonut sisältösi, Google Web Designer tuottaa valmiit, ihmisen luettavissa olevat HTML5-, CSS3- ja JavaScript-tiedostot.

Google Web Designerilla voit luoda HTML5-mainoksia AdMob-mainoksissa käytettäviksi. Lataa ensin Google Web Designer ja luo sitten mainos seuraamalla Google Web Designerin ohjekeskuksessa olevia ohjeita.

Luo uusi mainos alusta alkaen AdMob-ympäristössä tai käytä mallia, joka tukee Google AdMob ‑alustaa.

Mainosten on oltava Google Ads ‑käytäntöjen mukaisia.

Tuettu HTML5-mainosmuoto

Seuraavan vaatimusluettelon avulla voit varmistaa, että HTML5-mainoksesi ovat oikein muotoiltuja.

Kaikki HTML5-mainokset
Tiedostotyyppi

ZIP

ZIP-tiedosto voi sisältää seuraavia tiedostotyyppejä:

• CSS
  • JS
  • HTML
  • SVG
  • GIF
  • PNG
  • JPG
  • JPEG
Tiedoston koko

Enintään 150 kt

Mainoskoko
  • 320 × 50: mobiilijättibanneri
  • 480 x 32: mobiilibanneri (vaaka)
  • 320 x 100: suuri mobiilibanneri
  • 468 x 60: banneri
  • 728 x 90: jättibanneri
  • 300 x 250: upotettu suorakaide
  • 320 × 480: älypuhelimen välimainos (pysty)
  • 480 × 320: älypuhelimen välimainos (vaaka)
  • 768 × 1024: tabletin välimainos (pysty)
  • 1024 × 768: tabletin välimainos (vaaka)
Näytekuvakoko

728 × 90 jättibanneri

468 × 60 banneri

320 × 50 mobiilijättibanneri

300 × 250 upotettu suorakaide

Lisätietoja on Google Ads -kuvamainoskäytännössä.

Tuetut ominaisuudet

Tärkeää

• Vain Google Web Designerilla luotuja HTML5-mainoksia tuetaan.
  • ZIP-tiedoston sisältö voi koostua mistä tahansa tuettujen tiedostotyyppien yhdistelmästä. Katso tämän taulukon Tiedostotyypit-kohta.
  • Kaikkien HTML5-mainoksissa käytettävien kuvien on oltava paikallisia kuvia, ei viittauksia kuviin, ja niiden täytyy kuulua ZIP-tiedoston sisältöön.
  • Vain napautettavia osia tuetaan. Videoita ja karttoja ei tueta.
  • Vain Googlen web-kirjasimia tuetaan. Muita web-fontteja ei tueta.
  • Ympäristökohdistustoiminnoissa ajastimia ja useita poistumisia ei tueta.
  • Laajentuvia mainoksia ei tueta.
  • Paikallisia tallennusmenetelmiä ei voi käyttää HTML5-mainoksissa.
Google Web Designerilla luodut HTML5-mainokset
Mainosympäristö Kun luot mainoksen Google Web Designerilla, valitse ympäristöksi AdMob.
Tuetut osat
  • Napautusalue
  • iFrame
  • Pyyhkäisygalleria
  • karuselligalleria
  • 360°-galleria
  • gallerian navigointi
  • kuvapainike
  • Spritesheet
Julkaiseminen AdMobissa Google Web Designerissa:
  1. Klikkaa Julkaise.
  2. Valitse Julkaise paikallisesti.
  3. Lataa tuloksena oleva .ZIP-tiedosto AdMobiin.
Rajoitukset

Tärkeää

• Laajentuvia mainoksia ei tueta.
  • Kaikkien HTML5-mainoksissa käytettävien kuvien on oltava paikallisia kuvia, ei viittauksia kuviin, ja niiden täytyy kuulua ZIP-tiedoston sisältöön.
  • Vain Googlen web-fontteja tuetaan. Muita web-fontteja ei tueta.
  • Ajastimia ja useita poistumisia ei tueta ympäristökohdistustoiminnoissa.
  • Paikallisia tallennusmenetelmiä ei voi käyttää HTML5-mainoksissa.

HTML5-mainoksen kentät

• Mainoksen nimi: Lisää mainoksen nimi (enintään 25 merkkiä).
  • Kohde-URL: Anna URL-osoite, johon AdMob ohjaa mainosta klikanneet käyttäjät. Tämä URL-osoite ei näy mainoksessa.
  • Mainosaineisto: Lataa tietokoneeltasi .ZIP-tiedosto, joka sisältää mainosaineistona käytettävän, Google Web Designerilla luodun HTML5-mainoksen.