Startside og introduktion

Om landebegrænsninger i AdMob

Google skal overholde de sanktioner, der håndhæves af OFAC (United States Office of Foreign Assets Control). Derfor er AdMob ikke tilgængelig for brugere i følgende lande og områder:

• Krim
  • Cuba
  • Iran
  • Nordkorea
  • Sudan
  • Syrien
    • Senest tilføjede områder

Hvis du har hjemsted i et område, der for nylig er blevet underlagt OFAC-sanktioner, f.eks. Krim, bliver din AdMob-konto suspenderet. Vi giver dig besked pr. e-mail, hvis dette gælder for din konto. Perioden kan desværre ikke udvides, og det er heller ikke muligt at gøre undtagelser.

Kontoadgang i områder, der er underlagt embargo

Selvom din konto ikke befinder sig i et land eller område, der er underlagt embargo, kan du alligevel godt blive påvirket af embargoen. Det skyldes, at du ikke kan logge på AdMob, når du er fysisk til stede i et land eller område, der er underlagt embargo. Du kan dog stadig få adgang til Hjælp til AdMob, Center for politik og andre AdMob-websites, der ikke kræver, at du logger ind.

Refundering for eksisterende konti

På grund af de amerikanske sanktioner mod områder, der er underlagt embargo, er du ikke berettiget til at modtage betaling for en eventuel indtjening, som du har stående på din konto i øjeblikket. Der kan ikke gøres undtagelser. Hvis sanktionerne ophæves i fremtiden, kan vi muligvis udstede betalinger på det tidspunkt.

Målretning efter placering

Disse områder er ikke tilgængelige i værktøjet til målretning efter placering, hverken som målretning eller som ekskludering.

Der kan ikke målrettes mod lande og områder, der er underlagt OFAC-sanktioner (og de bliver ikke vist som ekskluderinger for målretning), i AdMob. Kampagner, der tidligere var målrettet mod et område som nu er underlagt embargo, vil ikke længere blive vist. Dette gælder for de senest tilføjede embargoområder. Hvis du vil genoptage disse kampagner, skal du redigere din kampagne og ændre din målretning, så du ikke længere målretter mod et land eller område, der er underlagt embargo.

Support og optimering af din konto

Hvis du ikke har hjemsted i et af disse områder, men promoverer produkter eller tjenesteydelser, der befinder sig i et af de berørte områder, er du ikke berettiget til at modtage tilpasset support eller kontooptimering.