Kom godt i gang

Om landebegrænsninger i AdMob

Google er forpligtet til at overholde de sanktioner, der er indført af den amerikanske myndighed OFAC (Office of Foreign Assets Control). Derfor er AdMob ikke tilgængelig for brugere i følgende lande og områder:

• Krim
  • Cuba
  • Iran
  • Nordkorea
  • Syrien

Senest tilføjede områder

Hvis du har hjemsted i et område, der for nylig er blevet underlagt OFAC-sanktioner, f.eks. Krim, bliver din AdMob-konto suspenderet. Vi giver dig besked pr. e-mail, hvis dette gælder for din konto. Perioden kan desværre ikke udvides, og det er heller ikke muligt at gøre undtagelser.

Kontoadgang i områder, der er underlagt embargo

Selvom din konto ikke befinder sig i et land eller område, der er underlagt embargo, kan du alligevel godt blive påvirket af embargoen. Det skyldes, at du ikke kan logge på AdMob, når du er fysisk til stede i et land eller område, der er underlagt embargo. Du kan dog stadig få adgang til Hjælp til AdMob, Center for politik og andre AdMob-websites, der ikke kræver, at du logger ind.

Refundering for eksisterende konti

På grund af de amerikanske sanktioner mod områder, der er underlagt embargo, er du ikke berettiget til at modtage betaling for en eventuel indtjening, som du har stående på din konto i øjeblikket. Der kan ikke gøres undtagelser. Hvis sanktionerne ophæves i fremtiden, kan vi muligvis udstede betalinger på det tidspunkt.

Målretning efter placering

Disse områder er ikke tilgængelige i værktøjet til geografisk målretning, hverken hvad angår målretning eller ekskludering.

Der kan ikke målrettes mod lande eller områder, som er underlagt OFAC-sanktioner, i AdMob (og de bliver ikke vist som målretningsekskluderinger). Allerede oprettede kampagner, der er målrettet mod et område, som nu er blevet underlagt embargo, bliver ikke længere kørt. Hvis du vil genoptage disse kampagner, skal du redigere din kampagne og ændre din målretning, så du ikke længere målretter mod et land eller område, der er underlagt embargo.

Support og optimering af din konto

Hvis du ikke er bosiddende i et af de berørte områder, men promoverer produkter eller tjenester i et eller flere af dem, er du ikke kvalificeret til at få personligt tilpasset support eller hjælp til kontooptimering.