Käytännöt

AdMob- ja AdSense-käytännöt

AdMobia käyttävien julkaisijoiden on noudatettava AdSense-ohjelmasääntöjä.

Kaikkien julkaisijoiden on noudatettava seuraavia käytäntöjä, joten lue ne huolellisesti. Jos et noudata näitä käytäntöjä ja Google ei ole myöntänyt lupaa niistä poikkeamiseen, pidätämme oikeuden lopettaa mainosten näyttämisen sovelluksessasi ja/tai poistaa AdMob-tilisi käytöstä milloin tahansa. Jos tilisi poistetaan käytöstä, et voi enää osallistua AdSense- tai AdMob-ohjelmiin.

Sisältökäytännöt

Toimintakäytännöt

Kelpaamaton toiminta

Käyttöönotto-opas

Mainosmuotokohtaiset käytännöt