Käytännöt

AdMobin käytännöt ja rajoitukset

AdMobia käyttävien julkaisijoiden on noudatettava AdSense-ohjelmasääntöjä.

Kaikkien julkaisijoiden on noudatettava seuraavia käytäntöjä, joten lue ne huolellisesti. Jos et noudata näitä käytäntöjä ja Google ei ole myöntänyt lupaa niistä poikkeamiseen, pidätämme oikeuden lopettaa mainosten näyttämisen sovelluksessasi ja/tai poistaa AdMob-tilisi käytöstä milloin tahansa. Jos tilisi poistetaan käytöstä, et voi enää osallistua AdSense‑ tai AdMob-ohjelmiin.

Sisältökäytännöt ja ‑rajoitukset

Toimintakäytännöt

Kelpaamaton toiminta

Käyttöönoton ohjeet