Opgrader AdSense-kontoen, der er knyttet til din AdMob-konto, for at vise annoncer på dit eget website

Kun for AdMob-udgivere

Da du tilmeldte dig AdMob, oprettede vi også en AdSense-konto til dig, så vi kunne sende dig betalinger. Hvis du har dit eget website, du vil tjene penge på, kan du ansøge om at opgradere din AdSense-konto ved at tilføje "AdSense til indhold". Når din konto er opgraderet, kan du tjene penge ved at vise Google-annoncer på dit website.

Sådan viser du annoncer på dit eget website:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på AdMob.
  3. Klik på Ansøg nu på siden "Tilføj AdSense til indhold".
  4. Udfyld AdSense-ansøgningsformularen, og klik derefter på Indsend min ansøgning.
  5. Klik på Annoncer.
  6. Du skal gennemføre trinnene på siden "Andre produkter" for at forbinde dit website til AdSense og så klikke på Udført.
Når din konto er opgraderet, modtager du en bekræftelse via e-mail. Du kan nu konfigurere annoncer på dit website. Du må ikke klikke på dine annoncer, heller ikke for at teste dem, da dette er i modstrid med programpolitikkerne for AdSense.