Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Tilbageholdelse

En indstilling, der giver dig mulighed for midlertidigt at forhindre, at der sendes betalinger til dig. Når du vælger en tilbageholdelse, bliver dine annoncer fortsat vist, og din indtjening vil blive opsamlet som normalt. Du kan når som helst fjerne en tilbageholdelse af dine betalinger, så betalingerne bliver igangsat igen. Få flere oplysninger