Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Har du brug for mere hjælp?

Log ind for at se yderligere supportmuligheder, så du hurtigt kan løse problemet

true
' data-mime-type=
Øg indtjeningen ved at migrere en større del af beholdningen til budgivning

Vi har konstateret, at du ikke har migreret al kvalificeret trafik til AdMob-budgivning. Budgivning sikrer dig størst mulig omsætning via eksponeringer, da annoncekilderne konkurrerer i realtid. Brug budgivning som et middel til at øge omsætningen og effektiviteten her og nu.

Fuldfør migreringen nu