Kom godt i gang

Anslået indtjening

Din kontosaldo for den valgte tidsperiode. Dette beløb er et overslag, der kan ændre sig, når din indtjening bekræftes nøjagtigt ved udgangen af hver måned.

Sådan rapporteres estimeret indtjening i rapporten Formidling

I AdMob estimeres indtjeningen proportionelt ud fra det antal eksponeringer, som hver annonceenhed opnår. På den måde forhindres det, at omsætningen tælles med to gange, når annonceenhedstilknytning genbruges på tværs af annonceenheder.

I AdMob estimeres din optimerede tredjepartsomsætning for hver annonceenhed ved hjælp af følgende formel:

Estimeret indtjening for annonceenhed 1 = indtjening rapporteret af optimeret tredjepartsannoncenetværk/(samlet antal eksponeringer for alle annonceenheder, der benytter samme tilknytningsoplysninger) * antal eksponeringer for annonceenhed 1

Eksempel på beregning af estimeret indtjening

Annonceenhed 1 har genereret en indtjening på 2.000 DKK, mens annonceenhed 2 har genereret en indtjening på 18.000 DKK. Den beregnes således:

Annonceenhed Eksponeringer Estimeret indtjening (ny metode)
Annonceenhed 1 100 2.000 DKK = (20.000 DKK / (100 + 900) * 100)
Annonceenhed 2 900 18.000 DKK = (20.000 DKK / (100 + 900) * 900)
I alt 1.000 20.000 DKK