Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Estimeret indtjening

Din kontosaldo for det valgte tidsrum. Dette beløb er et estimat, der kan ændre sig, når din indtjening bekræftes endeligt ved udgangen af hver måned.

Sådan rapporteres estimeret indtjening i rapporten Formidling

I AdMob estimeres indtjeningen proportionelt ud fra det antal eksponeringer, som hver annonceenhed opnår. På den måde forhindres det, at omsætningen tælles med to gange, når annonceenhedstilknytning genbruges på tværs af annonceenheder.

I AdMob estimeres din optimerede tredjepartsomsætning for hver annonceenhed ved hjælp af følgende formel:

Estimeret indtjening for annonceenhed 1 = indtjening rapporteret af optimeret tredjepartsannoncenetværk/(samlet antal eksponeringer for alle annonceenheder, der benytter samme tilknytningsoplysninger) * antal eksponeringer for annonceenhed 1

Eksempel på beregning af estimeret indtjening

Annonceenhed 1 har genereret en indtjening på 2.000 DKK, mens annonceenhed 2 har genereret en indtjening på 18.000 DKK. Den beregnes således:

Annonceenhed Eksponeringer Estimeret indtjening (ny metode)
Annonceenhed 1 100 2.000 DKK = (20.000 DKK / (100 + 900) * 100)
Annonceenhed 2 900 18.000 DKK = (20.000 DKK / (100 + 900) * 900)
I alt 1.000 20.000 DKK
Bemærk! Du kan se estimeret indtjening og eCPM på både formidlingsgruppe- og annoncekildeforekomstniveau fra og med den 20. oktober 2019. Bemærk! Hvis du får vist en rapport fra før den 20. oktober 2019, vises værdien for den estimerede indtjening fra tredjepart som 0 DKK. Der kan dog vises data fra før 20. oktober 2019 i annoncekilder fra Åben budgivning.