Bemærk! På grund af juleferie er vores supportteam ikke tilgængeligt i perioden fra den 25. december til den 4. januar. Vi opfordrer dig i stedet til at besøge Hjælp til AdMob og vores brugerfora for at få adgang til yderligere ressourcer. Vi beklager ulejligheden og takker på forhånd for din tålmodighed i denne periode.

Kom godt i gang

Visningsrate

Den procentdel af de hentede annoncer, der er blevet vist for brugeren i appen. Den beregnes ved at dividere eksponeringer med matchede anmodninger:

Eksponeringer/matchede anmodninger

Eksempel: Hvis det samlede antal matchede anmodninger er 80, men din app kun viser 60 af disse, er appens visningsrate 75 %.

Hvis du vil se visningsraten for hvert annoncenetværk, skal du vælge Annoncekilde i feltet Dimensioner øverst i din AdMob-netværksrapport.