Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Legg til dimensjoner i rapporttabeller

Det er dimensjonene, sammen filtrene og beregningene, som avgjør hvilke data som vises i rapportene dine. Ved å bruke dimensjoner kan du analysere rapportdataene ved å inndele dem etter ulike attributter.

Slik kan du se resultatene du oppnår med annonsene dine på ulike plattformer eller i ulike annonseformater. Du kan også legge til flere dimensjoner i rapportene for å hente ut enda mer detaljert statistikk fra dataene.

Hva er hensikten med dimensjoner?

Funksjonelt sett avgjøres organiseringen av rapporten ut fra dimensjonene. Hvis du for eksempel ønsker å se inntektene dine per land, kan du legge til dimensjonen for land. Hvis du legger til nye dimensjoner, organiseres og finstemmes dataene på nytt ytterligere.

Hvor vises dimensjonene i rapporter?

Listen over dimensjonene som er tilgjengelige i en rapport, kan du vise eller skjule ved å klikke på Rediger-ikonet øverst i rapporttabellen. Du finner dem i sidefeltet til høyre i tabellen.

Dimensjonene som allerede er brukt i rapporten, har kolonneoverskrifter og vises til venstre i rapporttabellen.

Merk: Standardrapportene som er tilgjengelige øverst på Rapporter-siden, inneholder ulike sett med beregninger og dimensjoner. Når du oppretter en ny rapport, bør du ta hensyn til disse forskjellene før du bestemmer hvilken rapport du vil starte med.

Eksempel på dimensjoner i en AdMob-rapport

Endre dimensjonene som blir vist

Ikke alle tilgjengelige dimensjoner vises som standard i rapporter. Du kan endre rapporttabellen for å vise andre dimensjoner.

Slik endrer du hvilke dimensjoner som blir vist i rapporten:

1. Klikk på Rediger øverst i rapporttabellen i rapporten du leser, for å åpne listen over tilgjengelige dimensjoner og beregninger. Eksempel på redigering av en rapporttabell i AdMob
  2. Klikk på dimensjonene du ønsker å legge til eller fjerne fra rapporten. De valgte dimensjonene vises automatisk i rapporten.
  3. Klikk på Rediger for å lukke listen over de tilgjengelige dimensjonene og beregningene.

Merk: Rekkefølgen av dimensjonene i rapporten gjenspeiler rekkefølgen du legger dem til i. Du kan legge til eller fjerne dimensjoner i valgfri rekkefølge.