Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Legg til dimensjoner i rapporttabeller

Det er dimensjonene, sammen med beregninger og filtre, som avgjør hvilke data som vises i rapportene dine. Ved hjelp av dimensjoner kan du dele opp rapportdataene etter bestemte attributter, for eksempel annonseformatet eller plattformen en annonse ble sett på. Legg til flere dimensjoner i rapportene dine for å finstemme dataene dine ytterligere.

Hva er hensikten med dimensjoner?

Funksjonelt sett avgjøres organiseringen av rapporten ut fra dimensjonene. Hvis du for eksempel ønsker å se inntektene dine inndelt etter land, kan du legge til dimensjonen for land. Hvis du legger til nye dimensjoner, organiseres og finstemmes dataene på nytt ytterligere.

Hvor vises dimensjonene i rapporter?

Listen over tilgjengelige dimensjoner i en rapport kan vises eller skjules ved å klikke på Rediger-ikonet øverst i rapporttabellen. De vises i sidefelt til høyre i tabellen.

Dimensjonene som allerede er brukt i rapporten, er merket med kolonneoverskrifter og vises til venstre i rapporttabellen.

Standardrapportene som er tilgjengelige øverst på Rapporter-siden, inneholder ulike sett med beregninger og dimensjoner. Når du oppretter en ny rapport, bør du ta hensyn til disse forskjellene før du bestemmer hvilken rapport du vil starte med.

Endre dimensjonene som blir vist

Ikke alle tilgjengelige dimensjoner vises som standard i rapporter. Du kan endre rapporttabellen for å velge andre dimensjoner som skal bli vist.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre hvilke dimensjoner som blir vist i rapporten din:

1. Når du går gjennom rapporten din, klikker du på Rediger øverst i rapporttabellen for å åpne listen over tilgjengelige dimensjoner og beregninger.
  2. Klikk på dimensjonene du ønsker å legge til eller fjerne fra rapporten. De valgte dimensjonene vises automatisk i rapporten.
  3. Klikk på Rediger for å lukke listen over tilgjengelige dimensjoner og beregninger.

Dimensjonenes rekkefølge i rapporten avhenger av hvilken rekkefølge du legger dem til i. Du kan legge til eller fjerne dimensjoner i valgfri rekkefølge.