Ulottuvuuksien lisääminen raporttitaulukoihin

Ulottuvuuksilla, mittareilla ja suodattimilla määritetään, mitä dataa raporteissasi näytetään. Ulottuvuuksia käyttämällä voit eritellä raportointidataa tiettyjen attribuuttien (kuten mainosmuodon tai mainoksen katseluun käytetyn laitteen käyttöympäristön) perusteella. Lisää raportteihin useita ulottuvuuksia, jos haluat tarkentaa dataa entisestään.

Mikä on ulottuvuuksien tehtävä?

Ulottuvuudet määrittävät, miten raportti järjestetään. Jos esimerkiksi haluat nähdä tulosi maittain eriteltyinä, lisää Maa-ulottuvuus. Kun lisäät uusia ulottuvuuksia, saat entistä tarkempaa dataa uudelleen järjestettynä.

Mistä löydän ulottuvuudet?

Voit tuoda esiin tai piilottaa käytettävissä olevien ulottuvuuksien luettelon klikkaamalla raporttitaulukon yläosasta kynäkuvaketta Muokkaa. Luettelo näkyy oikealla olevassa sivupalkissa.

Jo käytössä olevat ulottuvuudet näkyvät sarakkeiden otsikoissa raporttitaulukon vasemmanpuoleisessa osassa.

Raporttisivun yläosassa olevat oletusraportit sisältävät erilaisia mittareiden ja ulottuvuuksien joukkoja. Suosittelemme kiinnittämään huomiota raporttien eroihin, ennen kuin päätät, mistä raportista aloitat.

Näytettävien ulottuvuuksien muuttaminen

Kaikkia käytettävissä olevia ulottuvuuksia ei oletuksena näytetä raporteissa. Voit valita näytettäväksi eri ulottuvuuksia muokkaamalla Raportti-taulukkoa.

Voit muuttaa raportissa näytettäviä ulottuvuuksia seuraavasti:

1. Kun raportti on auki, klikkaa raporttitaulukon yläosasta Muokkaa avataksesi käytettävissä olevien ulottuvuuksien ja mittareiden luettelon.
  2. Klikkaa ulottuvuuksia, jotka haluat lisätä raporttiisi tai poistaa siitä. Valitut ulottuvuudet näytetään raportissa automaattisesti.
  3. Klikkaa Muokkaa sulkeaksesi käytettävissä olevien ulottuvuuksien ja mittareiden luettelon.

Raportin ulottuvuuksien järjestys määräytyy sen mukaan, missä järjestyksessä ne lisäät. Voit lisätä ja poistaa ulottuvuuksia haluamassasi järjestyksessä.