Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Raportit

Ulottuvuuksien lisääminen raporttitaulukoihin

Ulottuvuudet, mittarit ja suodattimet ratkaisevat, mitä dataa raporteissasi näkyy. Ulottuvuuksien avulla voit analysoida raportointidataa jaottelemalla sitä eri attribuutteihin.

Voit käyttää ulottuvuuksia sen tutkimiseen, miten mainoksesi toimivat eri alustoilla tai eri mainosmuodoissa. Voit myös lisätä raportteihisi useita ulottuvuuksia saadaksesi vielä tarkempia tietoja datastasi.

Mikä on ulottuvuuksien tehtävä?

Ulottuvuudet määrittävät, miten raportti järjestetään. Jos esimerkiksi haluat nähdä tulosi maittain eriteltyinä, lisää Maa-ulottuvuus. Kun lisäät uusia ulottuvuuksia, saat entistä tarkempaa dataa uudelleen järjestettynä.

Mistä löydän ulottuvuudet?

Voit tuoda esiin tai piilottaa ulottuvuuslistan klikkaamalla raporttitaulukon yläosasta kynäkuvaketta Muuta. Löydät ne taulukon oikealla puolella olevasta sivupalkista.

Jo käytössä olevat ulottuvuudet näkyvät sarakkeiden otsikoissa raporttitaulukon vasemmanpuoleisessa osassa.

Huom. Raporttisivun yläosassa olevat oletusraportit sisältävät erilaisia mittareiden ja ulottuvuuksien joukkoja. Suosittelemme kiinnittämään huomiota raporttien eroihin, ennen kuin päätät, mistä raportista aloitat.

Esimerkki AdMob-raportin ulottuvuuksista

Näkyvien ulottuvuuksien muuttaminen

Kaikki käytettävissä olevat ulottuvuudet eivät näy oletuksena raporteissa. Voit valita haluamasi ulottuvuudet Raportti-taulukosta.

Näin vaihdat raportissa näkyvät ulottuvuudet:

1. Avaa raportti ja klikkaa taulukon yläosasta Muuta, mikä avaa ulottuvuus- ja mittarilistan. Esimerkki raporttitaulukon muokkaamisesta AdMobissa
  2. Klikkaa ulottuvuuksia, jotka haluat lisätä tai poistaa. Valitut ulottuvuudet näkyvät raportissa automaattisesti.
  3. Sulje ulottuvuus- ja mittarilista klikkaamalla Muuta.

Huom. Voit lisätä tai poistaa raportin ulottuvuuksia miten haluat. Ulottuvuudet näkyvät lisäämisjärjestyksessä.