Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Pris pr. tusinde visninger (CPM)

Annoncører, der viser CPM-annoncer, angiver deres ønskede pris for 1.000 viste annoncer og betaler, hver gang deres annonce vises.

Som udgiver tjener du penge, hver gang en CPM-annonce vises på din app og ses af en bruger. CPM-annoncer konkurrerer mod CPC-annoncer (pris pr. klik) på vores annonceauktion. Vi viser den annonce, som vi forventer giver den største indtjening for dig.