Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Rapporten

Wijzigen welke valuta in een rapport wordt gebruikt

Rapporten in AdMob bevatten meestal statistieken die gebruikmaken van de standaardvaluta van uw account of van USD. U kunt ook de valuta in enkele van uw rapporten in slechts een paar klikken wijzigen.
Opmerking: In sommige rapporten kunt u de valuta waarin ze worden getoond niet wijzigen.
Wanneer u de valuta wijzigt die in rapporten wordt gebruikt, heeft dit geen invloed op de betalingsvaluta van uw account.
Zo wijzigt u de valuta die in uw rapport wordt gebruikt:
  1. Klik bovenaan het rapport op Meer.
  2. Klik op Valuta instellen.
  3. Gebruik de opties op het scherm om de valuta te selecteren die u in uw rapport wilt gebruiken.
  4. Klik op Wijzigen.

De AdMob-interface met de optie voor het instellen van de valuta in rapporten.

Als u prestatierapporten bekijkt in een andere valuta dan uw betalingsvaluta, worden er misschien onnauwkeurige resultaten getoond, als gevolg van normale schommelingen in de wisselkoersen. We gebruiken het markttarief van de vorige dag om rapporten in lokale valuta te genereren.