Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Interstitielle annoncer

En helsides annonceoplevelse ved naturlige overgangspunkter såsom et sideskift, start af en app eller indlæsning af et spilniveau. Interstitielle annoncer har en Luk-knap, som fjerner annoncen fra brugeroplevelsen. Annoncer vises i en iFrame, der svæver over websiden eller app'en.