Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Antal klik

Det samlede antal gange, brugere har klikket eller trykket på annoncer, der vises i din app.

Hvorfor er det vigtigt? Antal klik kan give dig et indtryk af, hvor meget en annonce appellerer til de personer, der ser den. Hvis du ved, hvor mange personer der har klikket på en annonce, og sammenligner dette med antallet af eksponeringer, er du muligvis i stand til at vurdere, hvor effektiv annoncen er.