Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Google-konto

Et brugernavn og en adgangskode, der kan anvendes i hele Google til at få adgang til forskellige produkter, herunder AdMob. Din Google-konto indeholder også oplysninger, der gælder på tværs af produkterne, f.eks. dit foretrukne sprog og nogle indstillinger til beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har oprettet en AdMob-konto eller har logget ind for at få adgang til et andet Google-produkt, har du oprettet en Google-konto. Du kan til enhver tid få vist og ændre oplysningerne i din Google-konto ved at logge ind på google.com/accounts. Få flere oplysninger