Bemærk! På grund af juleferie er vores supportteam ikke tilgængeligt i perioden fra den 25. december til den 4. januar. Vi opfordrer dig i stedet til at besøge Hjælp til AdMob og vores brugerfora for at få adgang til yderligere ressourcer. Vi beklager ulejligheden og takker på forhånd for din tålmodighed i denne periode.

Kom godt i gang

eCPM

Effektiv pris pr. tusinde visninger. eCPM er et estimat over din indtjening for hver 1.000 annoncevisninger. eCPM beregnes som (samlet indtjening/visninger) x 1.000.