Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Destinationswebadresse

Den webadresse, som AdMob leder brugerne hen til, når de klikker på annoncen. Denne webadresse skal føre til en appbutik eller en webadresse til sporing af tredjepart, der omdirigerer brugerne til en appbutik.

Understøttede appbutikker:

• android.myapp.com
  • apk.hiapk.com
  • apps.microsoft.com
  • itunes.apple.com
  • play.google.com
  • www.amazon.com
  • www.anzhi.com
  • www.appchina.com
  • www.wandoujia.com
  • www.windowsphone.com
  • zhushou.360.cn
Var disse oplysninger nyttige?
Hvordan kan vi forbedre siden?

Har du brug for mere hjælp?

Log ind for at se yderligere supportmuligheder, så du hurtigt kan løse problemet

true
' data-mime-type=
Øg indtjeningen ved at migrere en større del af beholdningen til budgivning

Vi har konstateret, at du ikke har migreret al kvalificeret trafik til AdMob-budgivning. Budgivning sikrer dig størst mulig omsætning via eksponeringer, da annoncekilderne konkurrerer i realtid. Brug budgivning som et middel til at øge omsætningen og effektiviteten her og nu.

Fuldfør migreringen nu