Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Formidling

AdMob-funktion, der giver dig mulighed for at vise appannoncer fra forskellige kilder, heriblandt AdMob-netværket, tredjepartsannoncenetværk, kampagner med egenannoncer og tilpassede hændelser. Formidling hjælper dig med at opnå den maksimale opfyldningsfrekvens og øge din indtjening ved at sende annonceanmodninger til flere netværk for at sikre, at du finder det bedste tilgængelige annoncenetværk til annoncevisning.

Få flere oplysninger