Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Lande, hvor lokale valutaer er tilgængelige i rapporter

Lokale valutaer er tilgængelige i rapporter for følgende lande. Hvis dit land ikke er på listen, får du vist rapporter i amerikanske dollars eller i euro.

Land Valuta
Australien Australsk dollar
Østrig Euro
Belgien Euro
Canada Canadisk dollar
Cypern Euro
Tjekkiet Tjekkiske koruna
Danmark Kroner
Finland Euro
Frankrig Euro
Tyskland Euro
Ungarn Ungarsk forint
Italien Euro
Israel Israelske shekel
Japan Yen
Luxembourg Euro
Malta Euro
Mexico Mexicanske pesos
Monaco Euro
Nederlandene Euro
Norge Kroner
Portugal Euro
San Marino Euro
Slovakiet Euro
Slovenien Euro
Sydafrika Sydafrikanske rand
Spanien Euro
Sverige Krona
Schweiz Schweizisk franc
Tyrkiet Tyrkiske lire
Storbritannien Britiske pund
Vatikanstaten Euro

Valutakurs for rapporter i lokal valuta

Vi bruger dagens markedskurs til at generere rapporter i lokal valuta.

Bemærk! Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer rapporteringsvaluta.

Var disse oplysninger nyttige?

Hvordan kan vi forbedre siden?
true
Show your support to promote DEI in Gaming by turning intentions into action!

Check out the newly launched Diversity in Gaming website, where you can find video stories and written pledges from global gaming developers. This campaign centers on 3 pillars: diverse teams, diverse games and diverse audiences showing how diversity is not just good for gamers, but for business as well. Show your support by taking the pledge to promote DEI in Gaming and share it on social!

Learn More