Osoitteen vahvistaminen PIN-koodilla

Tilin turvallisuuden takaamiseksi Google edellyttää, että vahvistat osoitteesi ennen maksujen vastaanottamista.

Kun tulosi saavuttavat verifiointirajan, lähetämme henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN-koodin) osoitteeseen, joka on määritetty tilisi Maksut-osiossa. Kun olet saanut PIN-koodin, vahvista osoitteesi syöttämällä koodi AdMob-tilillesi. Huom. PIN-koodin toimitus postitse voi viedä 2–4 viikkoa.

Vahvista osoite kirjoittamalla PIN-koodi

Kun olet saanut kirjeen, joka sisältää osoitteesi vahvistamiseen tarkoitetun PIN-koodin, toimi näiden ohjeiden mukaisesti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Etsi PIN-koodin vahvistuskortti etusivun raporttinäkymästä. Klikkaa VAHVISTA.
  3. Kirjoita postitse lähetetty PIN-koodi ja klikkaa LÄHETÄ.

Maksuosoitteesi on nyt vahvistettu. Saat maksun, kun tilisi saldo saavuttaa tulokynnyksen, jos tililläsi ei ole jäädytyksiä ja jos noudatat AdSensen ja AdMobin ohjelmasääntöjä.

Lisää PIN‑koodiin liittyviä resursseja

Etkö ole saanut ensimmäistä PIN-koodiasi? Neljän viikon kuluttua alkuperäisestä pyynnöstä voit pyytää vielä 2 korvaavaa PIN-koodia.

Toinen tapa vahvistaa osoite

Jos olet pyytänyt PIN-koodia kolme kertaa eikä se ole saapunut 2–4 viikon kuluessa viimeisestä pyynnöstä, voit mahdollisesti todistaa osoitteesi lähettämällä meille virallisen asiakirjan. Jos tämä vahvistustapa on käytettävissä, asiakirjan lähetysohjeet sisältävä ilmoitus näkyy AdMob‑tilisi etusivulla.

Osoitteen vahvistaminen – UKK

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki

Koska PIN-koodi lähetetään?
Tulostamme ja lähetämme PIN-koodisi postitse muutama päivä sen jälkeen kun tilisi saldo on saavuttanut ensi kertaa vahvistusrajan. PIN‑koodit saapuvat yleensä perille 2–4 viikon kuluessa, mutta saapumiseen voi mennä kauemminkin sijainnista riippuen.
Huom. Jos olemme pyytäneet sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi, lähetämme PIN-koodisi vasta henkilöllisyyden vahvistamisen jälkeen.
Milloin PIN‑koodi on lisättävä?
Ensimmäisen PIN-koodin luomisen jälkeen sinulla on neljä kuukautta aikaa syöttää se tilillesi. Jos et anna sitä neljän kuukauden kuluessa, lopetamme mainosten näyttämisen sivuillasi.
Mihin PIN‑koodi syötetään?
Kun saat PIN‑koodisi, syötä se etusivun raporttinäkymässä olevaan PIN‑vahvistuskorttiin. Lisätietoja PIN‑koodin syöttämisestä on täällä.
Mitä jos PIN‑koodi ei tule perille?

PIN-koodi saattaa joskus jäädä tulematta perille. Tällöin voit pyytää korvaavaa PIN-koodia. Lisätietoja uuden PIN-koodin pyytämisestä on täällä.

Jos olet pyytänyt PIN-koodia kolme kertaa eikä se ole saapunut 2–4 viikon kuluessa viimeisestä pyynnöstä, voit mahdollisesti todistaa osoitteesi lähettämällä meille virallisen asiakirjan. Jos tämä vahvistustapa on käytettävissä, asiakirjan lähetysohjeet sisältävä ilmoitus näkyy AdMob‑tilisi etusivulla.

Mitä jos osoite on virheellinen?
Varmista, että AdMob-tilisi maksuosoite on oikea, ennen kuin pyydät uutta PIN-koodia. Jos osoitteessasi on virhe tai olet muuttanut, muuta tilisi maksuosoitetta.
Voinko lähettää kopion virallisesta henkilötodistuksesta tai muun osoitteen vahvistamiseen soveltuvan asiakirjan?
Sijainnistasi riippuen saatat voida lähettää virallisen asiakirjan todisteena osoitteestasi. Jos olet oikeutettu tähän, näet AdSense-tilisi etusivulla lähetysohjeet sisältävän ilmoituksen.
Haluan muuttaa AdSense-tilini maata. Täytyykö minun vahvistaa osoitteeni uudestaan PIN-koodilla?
Kyllä. Jos olet aikaisemmin vahvistanut osoitteesi PIN‑koodilla ja vaihdat maan, maksusi keskeytetään, kunnes vahvistat uuden osoitteesi PIN‑koodilla.
Jos sinulla on ongelmia PIN-vahvistuksen kanssa, kokeile AdSensen PIN-koodin vianetsintäominaisuutta.