Maksuprosessi

Osoitteen vahvistaminen PIN-koodilla

COVID-19-tilanteen vuoksi PIN-koodisi toimitus voi viivästyä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

Tilin turvallisuuden takaamiseksi Google edellyttää, että vahvistat osoitteesi ennen kuin voit vastaanottaa maksuja.

Kun tulosi saavuttavat verifiointirajan, lähetämme henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN-koodin) osoitteeseen, joka on määritetty tilisi Maksut-osiossa. Kun olet saanut PIN-koodin, vahvista osoitteesi syöttämällä koodi AdMob-tilillesi. Huom. PIN-koodin toimitus postitse voi viedä 2–4 viikkoa.

Vahvista osoite kirjoittamalla PIN-koodi

Kun olet saanut kirjeen, joka sisältää osoitteesi vahvistamiseen tarkoitetun PIN-koodin, seuraa näitä ohjeita:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Etsi etusivun raporttinäkymästä PIN-koodin vahvistuskortti. Klikkaa VAHVISTA.
  3. Lisää postissa saamasi PIN-koodi ja klikkaa LÄHETÄ.

Maksuosoitteesi on nyt vahvistettu. Saat maksun, kun tilisi saldo saavuttaa tulokynnyksen. Tämän edellytyksenä on, että tililläsi ei ole jäädytyksiä ja noudatat AdSensen ja AdMobin ohjelmakäytäntöjä.

Lisää PIN‑koodiin liittyviä resursseja

Etkö ole saanut ensimmäistä PIN-koodiasi? Kun pyynnöstä on kulunut kolme viikkoa, voit pyytää korvaavaa PIN-koodia enintään kolme kertaa.

Osoitteen vahvistaminen toisella tavalla

Jos olet pyytänyt PIN-koodia kolme kertaa eikä se ole saapunut 2–4 viikon kuluessa viimeisestä pyynnöstä, voit mahdollisesti todistaa osoitteesi lähettämällä meille virallisen asiakirjan. Jos tämä vahvistustapa on käytettävissä, asiakirjan lähetysohjeet sisältävä ilmoitus näkyy AdMob‑tilisi etusivulla.

Usein kysyttyä osoitteen vahvistamisesta

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki

Milloin saan PIN-koodini?
Tulostamme ja postitamme PIN-koodisi muutama päivä sen jälkeen, kun tilisi saldo on saavuttanut verifiointirajan ensimmäistä kertaa. PIN‑koodit tulevat yleensä perille 2–4 viikon kuluessa, mutta tähän voi mennä kauemminkin sijainnistasi riippuen.
Huom. Jos olemme pyytäneet sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi, lähetämme PIN-koodisi vasta, kun olet saattanut vahvistamisen loppuun.
Milloin PIN‑koodi on lisättävä?
Ensimmäisen PIN-koodin luomisen jälkeen sinulla on neljä kuukautta aikaa syöttää se tilillesi. Jos et anna sitä neljän kuukauden kuluessa, lopetamme mainosten näyttämisen sivuillasi.
Mihin PIN‑koodi lisätään?
Kun saat PIN‑koodisi, lisää se etusivun raporttinäkymässä olevaan PIN‑vahvistuskorttiin. Lisätietoja PIN‑koodin syöttämisestä on täällä.
Mitä jos PIN‑koodi ei tule perille?

PIN-koodi ei välttämättä aina tule perille. Jos et ole saanut PIN-koodiasi, voit pyytää korvaavaa PIN-koodia. Lue lisää korvaavan PIN-koodin pyytämisestä.

Jos olet pyytänyt PIN-koodia kolme kertaa eikä se ole saapunut 2–4 viikon kuluessa viimeisestä pyynnöstä, voit mahdollisesti todistaa osoitteesi lähettämällä meille virallisen asiakirjan. Jos tämä vahvistustapa on käytettävissä, asiakirjan lähetysohjeet sisältävä ilmoitus näkyy AdMob‑tilisi etusivulla.

Mitä jos osoite on virheellinen?
Varmista, että AdMob-tilisi maksuosoite on oikea, ennen kuin pyydät uutta PIN-koodia. Jos osoitteessasi on virhe tai olet muuttanut, muuta tilisi maksuosoitetta.
Voinko lähettää kopion virallisesta henkilötodistuksesta tai muun osoitteen vahvistamiseen soveltuvan asiakirjan?
Sijainnistasi riippuen saatat voida lähettää virallisen asiakirjan todisteena osoitteestasi. Jos olet oikeutettu tähän, näet AdSense-tilisi etusivulla lähetysohjeet sisältävän ilmoituksen.
Haluan muuttaa AdSense-tilini maata. Täytyykö minun vahvistaa osoitteeni uudestaan PIN-koodilla?
Kyllä. Jos olet aikaisemmin vahvistanut osoitteesi PIN‑koodilla ja vaihdat maan, maksusi jäädytetään, kunnes vahvistat uuden osoitteesi PIN‑koodilla.
Jos sinulla on ongelmia PIN-koodilla vahvistamisen kanssa, kokeile AdSensen PIN-koodin vianetsintäominaisuutta.