Adressebekræftelse med pinkode

Af hensyn til kontosikkerheden kræver Google, at du bekræfter din adresse, inden vi kan sende dig betalinger.

Når din fortjeneste når bekræftelsesgrænsen, sender vi en pinkode (personligt identifikationsnummer (PIN)) til adressen i afsnittet Betalinger på din konto. Når du modtager din pinkode, skal du indtaste den i AdMob for at bekræfte din adresse. Bemærk! Der kan gå to til fire uger, før din pinkode ankommer med posten.

Angiv din pinkode for at bekræfte din faktureringsadresse

Hvis du har modtaget et brev med en pinkode til at bekræfte din adresse med, skal du følge denne vejledning:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Find bekræftelseskortet for pinkoden på dit betjeningspanel for startsiden. Klik på BEKRÆFT.
  3. Indtast den pinkode, du modtog i posten, og klik på SEND.

Din betalingsadresse er nu bekræftet. Du får betaling, når din kontosaldo når betalingsgrænsen, hvis der ikke er nogen tilbageholdelser på din konto, og du overholder AdSense- og AdMob-programpolitikkerne.

Flere ressourcer ifm. pinkoder

Har du ikke modtaget din første pinkode? Fire uger efter den oprindelige anmodning om en pinkode kan du anmode om op til to ekstra pinkoder.

Bekræft din adresse på en anden måde

Hvis du har anmodet om en pinkode tre gange, og den stadig ikke er ankommet inden for to til fire uger efter din seneste anmodning, kan du muligvis sende os et officielt dokument, der bekræfter din adresse. Hvis du er kvalificeret, vil du se en meddelelse på startsiden for din AdMob-konto med vejledning i, hvordan du kan sende os dit officielle dokument.

Ofte stillede spørgsmål om adressebekræftelse

Udvid alle Skjul alle

Hvornår modtager jeg min pinkode?
Vi udskriver og sender en pinkode med almindelig post nogle dage efter, at din kontosaldo når verifikationsgrænsen første gang. Pinkoder når typisk frem inden for to til fire uger, men det kan tage længere tid, afhængigt af hvor du bor.
Bemærk! Hvis vi har bedt dig om at bekræfte din identitet, sender vi ikke din pinkode, før din identitet er bekræftet.
Hvornår skal jeg indtaste min pinkode?
Du har fire måneder fra den dato, hvor din første pinkode blev genereret, til at indtaste den på din konto. Hvis koden ikke indtastes inden for fire måneder, ophører annoncevisningen på dine sider.
Hvor indtaster jeg min pinkode?
Når du modtager din pinkode, skal du bruge bekræftelseskortet for pinkoden på betjeningspanelet for din startside til at indtaste den. Få flere oplysninger om, hvordan du indtaster din pinkode
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke modtager min pinkode?

Vi er klar over, at det kan ske, at pinkoden ikke når frem til dig. Det er derfor, du kan anmode om en erstatningspinkode, hvis du ikke modtager din pinkode. Få flere oplysninger om, hvordan du anmoder om en ny pinkode

Hvis du har anmodet om en pinkode tre gange, og den stadig ikke er ankommet inden for to til fire uger efter din seneste anmodning, kan du muligvis sende os et officielt dokument, der bekræfter din adresse. Hvis du er kvalificeret, vil du se en meddelelse på startsiden for din AdMob-konto med vejledning i, hvordan du kan sende os dit officielle dokument.

Hvad gør jeg, hvis min adresse er forkert?
Før du anmoder om en ny pinkode, skal du kontrollere, at betalingsadressen på din AdMob-konto er korrekt. Hvis der er en fejl i din adresse, eller hvis du er flyttet til en ny adresse, skal du følge denne vejledning for at ændre betalingsadressen på din konto.
Kan jeg sende en kopi af pas eller kørekort eller en kopi af min sidste faktura?
Alt efter din adresse kan du muligvis sende os et officielt dokument som bevis på din adresse. Hvis du er kvalificeret hertil, ser du en underretning på startsiden på din AdSense-konto med en vejledning i, hvordan du sender os det officielle dokument.
Jeg vil gerne ændre land på min AdSense-konto. Skal jeg bekræfte min adresse igen med pinkode?
Ja. Hvis du tidligere har bekræftet din adresse med pinkode, og du ændrer dit land, sættes dine betalinger på hold, indtil du bekræfter din nye adresse med pinkode.
Prøv fejlfinding vedrørende AdSense-pinkoder{/0, hvis du har problemer med at bekræfte din pinkode.