Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Oversikt over AdMob-rapporter

Vi har utviklet rapportene i AdMob for å gi deg statistikk om hvor mye du tjener, og hva som påvirker disse inntektene. I rapportene finner du diagrammer og tabeller, slik at du kan oppdage trender og sammenligne viktige beregninger. Du kan også tilpasse og lagre rapportene dine slik at du kan følge med på hvordan ting endrer seg over tid.

Tilpass informasjonen i rapportene dine for å få en bedre forståelse av dataene dine:

• Filtre: Bruk filtre for å forstå rapporteringsdataene dine, avdekke trender og se all den detaljerte informasjonen du trenger. Du kan bruke filtre for å se på data for bestemte apper, annonseenheter, land eller områder og formater for en angitt datoperiode. Legg til flere filtre i rapportene dine for å finstemme dataene dine ytterligere.
  • Dimensjoner: Bruk dimensjoner for å dele opp rapportdataene etter bestemte attributter, for eksempel annonseformatet eller plattformen en annonse ble sett på.
  • Beregninger: Bruk beregninger for å angi hva som skal måles eller analyseres. Beregningene er kvantitative målinger av verdiene i dataene dine. Du kan bruke dem for å få en bedre forståelse av inntektene dine og trafikken din.

Hvis du er medlem av en AdMob-konto med flere brukere, blir rapportene du lagrer, lagt til i rapporteringsbibliotekene for alle medlemmer av kontoen. Finn ut mer

Se rapporter med store datasett

Rapportene du ser i AdMob, er begrenset til 50 000 rader med data. Hvis en rapport overstiger denne grensen, vises bare de 50 000 første radene. Totalverdiene i rapporten gjenspeiler imidlertid datasettet som helhet, og de omfatter alle rader utover grensen på 50 000.

Hvis rapporten din inneholder mer enn 50 000 rader, kan du dele den opp i mindre perioder. Du kan for eksempel generere tolv månedlige rapporter i stedet for én årsrapport når du skal gå gjennom årlige rapporteringsdata.

Grensen på 50 000 rader har ingen innvirkning på annonseleveringen eller datainnsamling og sporing. Den gjelder bare antallet datarader som er synlige i hver rapport som genereres i AdMob.