Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

GDPR-oversigt og vejledning

Teknisk annoncelevering

Teknisk annoncelevering er en løsning, der gør det lettere for udgivere, som har indført IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke, at levere annoncer i overensstemmelse med GDPR, når samtykke og legitim interesse til ikke-særlige formål ikke er til stede.

Teknisk annoncelevering er baseret på særligt formål 1 (SP1) og særligt formål 2 (SP2) i IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke og anvender IP-adresser til teknisk levering af annoncer. Den anvender ikke andre handlinger for databehandling af personoplysninger, der er tilladt i henhold til et andet TCF-formål.

Konfigurer teknisk annoncelevering

Med "Teknisk annoncelevering" er der ikke behov for implementering af nogen art på AdMob-brugerfladen. Hvis du konfigurerer den CMP, du benytter, til AdMob-kald for trafik, hvor der ikke er registreret samtykke eller legitim interesse, gøres der i AdMob forsøg på at anvende teknisk annoncevisning.

Målretningskrav for teknisk annoncetrafik:

• Efterspørgsel: Kun vandfaldsformidling, som ikke er fra Google.
  • Lokation: Formidlingsgrupper uden lokationsmålretning er kvalificerede til tekniske annoncer, herunder alle formidlingsgrupper, der bruger valgmulighederne for lokationsgrupper "Alle lande og områder" eller "Ekskluder lande og områder".

Samarbejd med dine partnere inden for vandfaldsformidling for at få en forståelse af, hvordan de behandler denne trafik, og for at sikre, at de overholder reglerne for privatlivsbeskyttelse.

Du skal også samarbejde med din CMP om at gennemgå de af IAB Europes TCF-formål, som du indsamler samtykke og legitim interesse for, for at sikre, at du viser begrænsede annoncer og tekniske annoncer som tilsigtet.