Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Campagnes

Een campagne kopiëren

U kunt een campagne kopiëren om de bestaande instellingen van een campagne opnieuw te gebruiken.

Zo kopieert u een campagne:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Campagnes.
  3. Vink het selectievakje aan naast de campagne die u wilt kopiëren.
  4. Klik op Kopiëren.
  5. Geef een naam op voor de campagne.
  6. Pas zo nodig andere campagne-instellingen aan.
  7. Klik op Opslaan en doorgaan.
  8. Controleer de advertenties in uw campagne.

Problemen met het kopiëren van campagneadvertenties oplossen

U kunt een van de volgende problemen ondervinden als u campagneadvertenties kopieert:

• Sommige advertenties zijn niet compatibel met het doeltype.
    • We verwijderen de advertenties die niet compatibel zijn voor het geselecteerde doeltype automatisch. Meer informatie over de compatibiliteit van advertentie-indelingen
    • Houd er rekening mee dat wanneer u een campagne op basis van kosten per installatie maakt, u alleen tekst-, video- en beeldadvertentietypen kunt gebruiken in advertentiecampagnes voor apps op Google Play. Deze worden momenteel niet ondersteund in andere appstores of op een website.

• Kan advertentiemateriaal niet naar de nieuwe campagne kopiëren. Voeg het advertentiemateriaal handmatig toe of begin opnieuw.