Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Kom i gang med og feilsøk partnerbudgivning (beta)

Note: This feature is currently in beta release.

Denne veiledningen viser hvordan du kan komme i gang med og feilsøke problemer knyttet til partnerbudgivning:

Settings Konfigurasjonsproblemer

Dette bør du sjekke do this Dette kan du gjøre

Er appen din godkjent i AdMob?

Apper må være konfigurert og godkjent i AdMob før du kan bruke partnerbudgivning.

Sjekk statusen for appgodkjenning for å se om appen er godkjent.

Bruker du en annonseenhet med partnerbudgivning?

Påse at innstillingen for partnerbudgivning er slått på for annonseenheten. Åpne innstillingene for annonseenheten, og bekreft at det er merket av for partnerbudgivning.

Hvis ikke må du opprette en ny annonseenhet med partnerbudgivning. Du kan verken gjenbruke eksisterende standard annonseenheter eller endre typen annonseenhet annonsen skal vises i, etter at annonsen er opprettet.

Innfris minstekravet til GMA SDK-versjon i appen, slik at annonseenheter med partnerbudgivning faktisk kan brukes?

Vi anbefaler at du installerer følgende versjon av Google Mobile Ads (GMA) SDK i appen, så du kan bruke partnerbudgivning:

• 21.4.0 eller nyere for Android
  • 9.12.0 eller nyere for iOS

For å bruke partnerbudgivning må dette minstekravet til SDK innfris:

• 21.0.0 eller nyere for Android
  • 8.5.0 eller nyere for iOS

Har du installert en SDK-versjon som innfrir minstekravet på tredjepartens medieringsplattform?

Den aktuelle tredjepartsplattformen kan kreve at du har installert en ny SDK-versjon, for at du skal få bruke Google som budgiver. Gå til tredjepartens medieringsplattform for å bekrefte at du bruker den påkrevde SDK-versjonen.

Finnes det aktive brudd på retningslinjene i appen?

Gå til retningslinjesenteret for AdMob for å se om appen har brudd på retningslinjene som kan påvirke appresultatene eller muligheten til å vise annonser i den.

map Generell feilsøking

I tabellen nedenfor lister vi opp anbefalte måter du kan teste konfigureringen av partnerbudgivning på.

Dette bør du sjekke do this Dette anbefaler vi

Tester du Google-budgivning via A/B-testfunksjonen på tredjepartsplattformen?

Hvis tredjepartens medieringsplattform har en funksjon eller et verktøy for A/B-testing, kan du bruke den/det til å teste ut Google-budgivning i appene dine.

Med A/B-testing kan du sammenligne resultatene fra Google-etterspørsel i ulike grupper i eksperimentet:

• Kontrollgruppe: Her brukes det eksisterende medieringsoppsett med de nåværende anropene fra AdMob-nettverket.
  • Eksperimentgruppe: Google-budgivning blir lagt til i det eksisterende medieringsoppsettet.

Bruker du et hybridoppsett for å teste ut Google som budgiver på medieringsplattformen til den aktuelle tredjeparten?

Et hybridoppsett innebærer at du har lagt til Google-budgivning i en eksisterende sammenkjeding for mediasjon som også omfatter AdMob-nettverket. Dermed kan du trygt teste ut Google-budgivning, siden AdMob-nettverket fortsatt kan kalles opp i sammenkjedingen for mediasjon hvis Google-budgivningen ikke svarer på en annonseforespørsel.

I et hybridoppsett er det normalt at antallet anrop til AdMob-nettverket går ned i takt med at resultatene fra Google-budgivningen blir bedre.

Tester du Google-budgivning for alle formatene som støttes i appen din?

Når du tester Google-budgivningen, kan det innledningsvis være lurt å teste alle relevante og støttede formater, slik at Googles budgivningsmodeller tilegner seg mer kunnskap om appen.

Du kan opprette annonseenheter med partnerbudgivning for disse formatene: banner- og interstitial-annonser, integrerte annonser og annonser med belønning.

Merk: Kontakt tredjeparten som står bak medieringsplattformen du bruker, for å sjekke hvilke formater de støtter.

Tester du Google-budgivning på alle geografiske steder?

Google-budgivning er tilgjengelig for alle geografiske steder. Under testingen bør du starte med alle de geografiske områdene som er relevante for appen. På denne måten kan Googles budgivningsmodeller raskt innhente informasjon om appen.

Hvor lenge har du testet Google-budgivning?

Når du tester ut Google som budgiver, bør testingen løpe i minst 14 dager før du evaluerer resultatene. Dermed kan de ulike Google-budgivningsmodellene finne en felles og konsekvent linje etter å ha tilegnet seg kunnskap om appbeholdningen din.

Hvilke beregninger evaluerer du?

Du må huske at det finnes en rekke beregninger som indikerer hvilke resultater du får med Google-budgivning i appene, blant annet beregnet inntekt fra Google, visninger, eCPM og totale inntekter.

Pengene du får utbetalt fra Google-budgivning, bør være den primære resultatindikatoren når du tester Google-budgivning.

Gjennom Google-budgivning får annonsører tilgang til større deler av beholdningen i appen, og derfor kan resultatene fra Google-budgivningen variere i tråd med antallet nye visningsmuligheter som byr seg.

Har du nylig lansert en ny appversjon med en ny SDK-versjon?

Hvis du nylig har lansert en ny versjon av appen med en ny SDK-versjon (GMA SDK eller SDK fra tredjepartsplattform), men bare få folk har begynt å bruke den, bør du vente til appen har flere brukere før du kjører A/B-tester, slik at kontroll- og eksperimentgruppen har et rettferdig sammenligningsgrunnlag.