Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Yhteistyökumppanien hintatarjousten käytön aloittaminen ja ohjeita ongelmatilanteisiin (beta)

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa.

Tästä oppaasta saat ohjeita yhteistyökumppanien hintatarjousten käytön aloittamiseen ja niihin liittyviin ongelmatilanteisiin:

Settings Käyttöönottoon liittyvät ongelmat

Tarkistettavat asiat do this Mitä voit tehdä?

Onko sovelluksesi hyväksytty AdMobissa?

Sovellukset on otettava käyttöön ja hyväksyttävä AdMobissa, ennen kuin voit käyttää yhteistyökumppanien hintatarjouksia.

Tarkista sovelluksen valmiustila nähdäksesi, onko sovellus hyväksytty.

Käytätkö yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävää mainosyksikköä?

Tarkista, että yhteistyökumppanien hintatarjousten asetus on päällä mainosyksikössä. Avaa mainosyksikön asetukset ja varmista, että "Yhteistyökumppanien hintatarjoukset" ‑kohdan viereinen ruutu on merkitty valituksi.

Jos asetus ei ole päällä, sinun on luotava uusi yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö. Et voi käyttää tavallisia mainosyksiköitäsi uudelleen tai muuttaa mainosyksikön näyttötyyppiä sen jälkeen, kun mainosyksikkö on luotu.

Onko sovelluksessasi käytössä GMA SDK ‑versio, joka tarvitaan yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä varten?

Suosittelemme, että asennat sovellukseesi seuraavat Google Mobile Ads (GMA) SDK:t yhteistyökumppanien hintatarjouksia varten:

• 21.4.0 tai uudempi (Android)
  • 9.12.0 tai uudempi (iOS).

Yhteistyökumppanien hintatarjousten käyttöön tarvitaan kuitenkin vähintään seuraavat SDK-versiot:

• 21.0.0 tai uudempi (Android)
  • 8.5.0 tai uudempi (iOS).

Oletko asentanut kolmannen osapuolen välitysalustan edellyttämän SDK-version?

Kolmannen osapuolen välitysalusta saattaa edellyttää uutta SDK-versiota, jotta Googlea voi käyttää tarjoajana. Tarkista kolmannen osapuolen välitysalustalta, että käytössäsi on vaadittu SDK-versio.

Onko sovelluksessasi käytäntörikkomuksia?

Tarkista AdMobin käytäntökeskuksesta, onko sovelluksessasi käytäntörikkomuksia, jotka voivat vaikuttaa sovelluksen tuloksiin tai siihen, voiko sovelluksessa näkyä mainoksia.

map Yleinen ongelmanratkaisu

Alla olevasta taulukosta näet, miten suosittelemme testaamaan yhteistyökumppanien hintatarjouksia koskevia asetuksia.

Tarkistettavat asiat do this Mitä suosittelemme?

Testaatko Googlen hintatarjouksia käyttämällä kolmannen osapuolen alustan A/B-testausominaisuutta?

Jos kolmannen osapuolen välitysalustalla on A/B-testausominaisuus tai ‐työkalu, voit käyttää sitä Googlen hintatarjousten testaamiseen sovelluksissasi.

A/B-testauksen avulla voit vertailla Googlen kysynnän tuottamia tuloksia seuraavien kokeiluryhmien osalta:

• Vertailuryhmä: Nykyiset välitysasetukset ja AdMob-verkoston kutsut
  • Kokeiluryhmä: Googlen hintatarjoukset lisättynä nykyisiin välitysasetuksiin

Testaatko Googlea tarjoajana käyttämällä hybridimääritystä kolmannen osapuolen välitysalustalla?

Hybridimääritys tarkoittaa, että olet lisännyt Googlen hintatarjoukset aiemmin luotuun waterfall-välitykseen, joka sisältää myös AdMob-verkoston. Näin voit testata Googlen hintatarjouksia turvallisesti, sillä AdMob-verkostoa voidaan edelleen kutsua waterfall-välitykseen, jos Googlen hintatarjoukset eivät vastaa hintatarjouspyyntöön.

Hybridimäärityksen yhteydessä on normaalia, että AdMob-verkostoon tulevien kutsujen määrä laskee, kun Googlen hintatarjousten tulokset paranevat.

Testaatko Googlen hintatarjouksia sovelluksessasi kaikissa tuetuissa mainosmuodoissa?

Kun testaat Googlen hintatarjouksia, sinun kannattaa aloittaa testaamalla kaikkia sopivia ja tuettuja mainosmuotoja, jotta Googlen hintatarjousmallit saavat lisätietoa sovelluksestasi.

Voit luoda yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä seuraavia mainosmuotoja varten: banneri-, väli- ja natiivimainokset sekä palkkion tarjoavat mainokset.

Huom. Tarkista kolmannen osapuolen välitysalustalta, mitä mainosmuotoja se tukee.

Testaatko Googlen hintatarjouksia kaikissa maantieteellisissä sijainneissa?

Googlen hintatarjoukset ovat käytettävissä kaikissa maantieteellisissä sijainneissa. Testaus kannattaa aloittaa kaikilla sovelluksen kannalta relevanteilla alueilla. Näin Googlen hintatarjousmallit saavat nopeasti sovellukseesi liittyvää tietoa.

Kuinka kauan olet testannut Googlen hintatarjouksia?

Kun testaat Googlea tarjoajana, testausta kannattaa jatkaa vähintään 14 päivän ajan, ennen kuin arvioit tuloksia. Näin Googlen hintatarjousmallit ehtivät yhdenmukaistua ja vakiintua sovelluksesi mainospaikkojen osalta.

Mitä mittareita arvioit?

On tärkeää muistaa, että voit seurata useiden mittareiden avulla, millaisia tuloksia Googlen hintatarjoukset tuottavat sovelluksissasi. Tällaisia mittareita ovat esimerkiksi Googlesta saamasi arvioidut tulot, impressiot, todellinen tuhannen impression hinta (eCPM) ja kokonaistulot.

Googlen kysynnästä saatavien maksujen tulisi olla ensisijainen tulosmittari, kun testaat Googlen hintatarjouksia.

Koska Googlen hintatarjousten myötä mainostajilla on mahdollisuus mainostaa useammissa sovelluksesi mainospaikoissa, Googlen tuottamat tulokset voivat vaihdella sen mukaan, kuinka paljon uusia impressiomahdollisuuksia Googlen hintatarjouksilla on.

Oletko äskettäin julkaissut sovelluksestasi uuden version, jossa on uusi SDK-versio?

Jos olet äskettäin julkaissut sovelluksestasi version, jossa on käytössä uusi SDK-versio (GMA SDK:t ja kolmannen osapuolen alustan SDK:t), ja sen käyttöönotto on vielä vähäistä, sinun kannattaa ehkä odottaa, että käyttöönotto on riittävällä tasolla, jotta A/B-testeillä voidaan saada reilu vertailuasetelma kokeilu- ja vertailuryhmän välille.