Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Kom i gang med partnerbudgivning (betaversion), og find og løs problemer

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket i betaversion.

Denne vejledning giver dig et indblik i, hvordan du kommer i gang med partnerbudgivning og finder og løser problemer:

SettingsProblemer med konfigurationen

Tjek dette do this Hvad du kan gøre

Er din app godkendt i AdMob?

Apps skal konfigureres og godkendes i AdMob, før du kan bruge partnerbudgivning.

Tjek din apps parathedsstatus for at se, om din app er godkendt.

Bruger du en annonceenhed for partnerbudgivning?

Tjek, at din annonceenhed har aktiveret indstillingen for partnerbudgivning. Åbn annonceenhedens indstillinger, og bekræft, at afkrydsningsfeltet ud for Partnerbudgivning er markeret.

Hvis det ikke er tilfældet, skal du oprette en ny annonceenhed for partnerbudgivning. Du kan ikke genbruge dine eksisterende standardannonceenheder eller ændre visningstypen for annonceenhed, når annonceenheden er oprettet.

Har din app minimums-GMA-SDK'en til at bruge annonceenheder for partnerbudgivning?

Vi anbefaler, at du installerer følgende SDK'er for Google-mobilannoncer i din app for at bruge partnerbudgivning:

• 21.4.0 eller nyere til Android
  • 9.12.0 eller nyere til iOS

Minimumsversionen af SDK'et for at bruge partnerbudgivning er:

Har du installeret den minimumsversion af SDK'et, som din tredjepartsformidlingsplatform kræver?

Din tredjepartsformidlingsplatform kan kræve en ny SDK-version, hvis du vil bruge Google som byder. Kontakt din tredjepartsformidlingsplatform for at tjekke, om du bruger den nødvendige SDK-version.

Har din app nogen udestående politikovertrædelser?

Tjek Politikcenter for AdMob for at se, om din app har politikovertrædelser, som kan påvirke appens ydeevne eller appens mulighed for at vise annoncer.

mapGenerel fejlfinding

I nedenstående tabel kan du se vores anbefalinger til test af din konfigurationen af partnerbudgivning.

Tjek dette do this Vores anbefaling

Tester du Google-budgivning ved hjælp af din tredjepartsplatforms A/B-testfunktion?

Hvis din tredjepartsformidlingsplatform har en funktion eller et værktøj til A/B-test, kan du overveje at bruge dette værktøj til at teste Google-budgivning i dine apps.

Med A/B-test kan du sammenligne effektiviteten af Google-efterspørgsel i følgende eksperimentgrupper:

• Kontrol: Eksisterende formidlingskonfiguration med dine nuværende AdMob-netværkskald
  • Eksperiment: Google-budgivning føjet til din eksisterende formidlingskonfiguration

Bruger du en hybridkonfiguration til at teste Google som byder på din tredjepartsformidlingsplatform?

Brug af en hybridkonfiguration betyder, at du har føjet Google-budgivning til et eksisterende formidlingsvandfald, som også omfatter AdMob-netværket. Dette giver dig mulighed for at teste Google-budgivning sikkert, fordi AdMob-netværket stadig kan kaldes i formidlingsvandfaldet, hvis Google-budgivning ikke svarer på en budanmodning.

I en hybridkonfiguration er det normalt, at antallet af kald til AdMob-netværket falder, når effektiviteten af Google-budgivning falder.

Tester du Google-budgivning på alle understøttede formater i din app?

Når du tester Google-budgivning, kan du begynde med at teste alle relevante og understøttede formater for at give Google-budgivningsmodellerne mulighed for at lære mere om din app.

Du kan oprette annonceenheder for partnerbudgivning for følgende formater: bannere, mellemliggende annoncer, native-annoncer og bonusannoncer.

Bemærk! Kontakt din tredjepartsformidlingsplatform for at få at vide, hvilke formater de understøtter.

Tester du Google-budgivning på alle geografiske lokationer?

Google-budgivning er tilgængelig for alle geografiske lokationer. Når du tester, kan du begynde med alle relevante geografiske oplysninger for din app. Det giver Google-budgivningsmodellerne mulighed for at hurtigt at lære om din app.

Hvor længe har du testet Google-budgivning?

Når du tester Google som byder, er det bedst at teste i mindst 14 dage, før du vurderer effektiviteten. Det giver Google-budgivningsmodellerne mulighed for at konvergere og stabilisere på din appbeholdning.

Hvilke metrics vurderer du?

Det er vigtigt at huske, at der er flere metrics, som kan hjælpe dig med at forstå, hvor effektiv Google-budgivning er i dine apps. Disse metrics omfatter estimeret indtjening fra Google, eksponeringer, eCPM og samlet omsætning.

Din udbetaling for Google-efterspørgsel bør være den primære indikator for effektivitet, når du tester Google-budgivning.

Da Google-budgivning giver annoncører mulighed for at få adgang til mere af din apps beholdning, kan Google-effektiviteten variere afhængigt de nye eksponeringsmuligheder, som Google-budgivning vil have adgang til.

Har du for nylig udgivet en ny version af din app med en ny SDK-version?

Hvis du for nylig har udgivet en version af din app med en ny SDK-version (GMA- og tredjepartsplatform-SDK'er), og indførelsen er lav, kan du vente, til din app har nået en sund indførelsesrate for at sikre, at dine A/B-tests leverer en rimelig sammenligning af dine kontrol- og eksperimentgrupper.