Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Konfigurer annonsekilder med budgivning

Annonsekilder med budgivning konkurrerer om å sende annonser som svar på annonseforespørslene dine, i en enhetlig sanntidsauksjon. På denne måten kan du sikre at du maksimerer inntektene fra visningene dine.

Finn ut hvordan budgivning fungerer, og se de ulike typene annonsekilder med budgivning. Merk deg at visse annonsekilder med budgivning ikke krever noe konfigurering, og at de automatisk vises i kontoen din fordi de inngår i AdMob-nettverket.

Slik konfigurerer du annonsekilder med budgivning:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Klikk på Budgivningskilder-fanen.
  4. Klikk på Konfigurer en annonsekilde
  5. Velg annonsekilden du vil konfigurere, fra listen som vises.

Merk: Du må ha inngått partnerskap med annonsekilden med budgivning før denne kilden kan godta annonseforespørsler fra AdMob-kontoen din. Det å inngå et partnerskap er i de fleste tilfellene like enkelt som å opprette en konto på startsiden til den aktuelle annonsekilden.

Finn ut mer om de tilgjengelige annonsekildene med budgivning og hvordan du kan inngå partnerskap.
  6. Klikk på Neste
  7. Hvis annonsekilden krever deling av sikre signaler, blir du bedt om å godta vilkårene for databehandling i Google Ads. Klikk på Godta vilkårene. Hvis du allerede har godtatt disse vilkårene for en annen annonsekilde, blir du ikke bedt om å gjøre det på nytt.
  8. Avhengig av annonsekilden du har valgt, vises et av disse alternativene:
    • Signer en ny partnerskapsavtale: Du føres direkte til partnerskapsavtalen på nettstedet til annonsekilden. For å sikre at avtaleskjemaet lastes inn korrekt på nettstedet, anbefaler vi at du slår av annonseblokkering. Gå tilbake til AdMob-kontoen når du har signert avtalen.
    • Slik skriver du under på en partnerskapsavtale: Følg veiledningen til hvordan du signerer en partnerskapsavtale med annonsekilden. Du må ha inngått en partnerskapsavtale før du kan sende annonseforespørsler til annonsekilden.

Hvis du allerede har inngått en partnerskapsavtale med annonsekilden, kan du klikke på Jeg har allerede en partnerskapsavtale.

9. Klikk på Bekreft og godta for å godta vilkårene for bruk av budgivning. Med dette blir annonsekilden med budgivning lagt til på siden med annonsekilder. Når partnerskapet er aktivt, kan denne annonsekilden godta annonseforespørsler fra appen din.
  10. Hvis aktuelt: Legg til informasjon om tilordninger for annonseenhetene dine. Du kan også hoppe over dette trinnet ved å klikke på Hopp over og legge til tilordningsinformasjon om annonseenhetene senere.
  11. Klikk på Lagre.

Annonsekilden med budgivning må godkjenne forespørselen din om partnerskap før annonsekilden kan godta annonseforespørsler fra kontoen din. Partnerskapsstatusen er Venter mens annonsekilden evaluerer forespørselen om partnerskap.

Hvis forespørselen godtas, endres statusen til Aktiv. Du kan følge med på partnerskapsstatusen på Partnerskap-fanen for annonsekilden.

Legg til annonsekilder i medieringsgrupper

Når du har konfigurert annonsekilden, kan du legge den til i en medieringsgruppe. Finn ut hvordan du oppretter nye medieringsgrupper, eller følg veiledningen nedenfor for å legge til annonsekilden i en eksisterende medieringsgruppe:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Klikk på navnet på medieringsgruppen du vil legge til annonsekilden i, på Medieringsgruppe-fanen.
  4. Klikk på Legg til annonsekilde i tabellen over annonsekilder med budgivning.
  5. Finn annonsekilden i listen som vises, eller begynn å skrive inn navnet på annonsekilden i søkefeltet. Klikk på Velg ved siden av annonsekilden du ønsker å legge til.
  6. Hvis aktuelt: Velg en eksisterende tilordning for annonseenheten, eller klikk på Legg til flere tilordninger for å konfigurere en ny tilordning. Hvis du ikke har konfigurert noen tilordninger ennå, kan du klikke på Legg til tilordning
  7. Klikk på Ferdig.
  8. Klikk på Lagre. Medieringsgruppen lagres.
For å bruke budgivning må AdMob-nettverket være en av annonsekildene dine med budgivning. Når du oppretter en ny medieringsgruppe, legges AdMob-nettverket automatisk til som en annonsekilde med budgivning.

Før du kan gjøre om AdMob-nettverket til en sammenkjedet annonsekilde, må du fjerne de andre budgivningskildene. Klikk på Mer, og velg Flytt til sammenkjedede annonsekilder. Du kan konvertere AdMob-nettverket tilbake til en annonsekilde for en budgivning ved å klikke på Mer og velge Flytt til annonseringskilder