Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Konfigurer en budgivningsannoncekilde

Budgivningsannoncekilder konkurrerer på lige vilkår om at udfylde dine annonceanmodninger på én og samme auktion i realtid. Det er med til at sikre, at dine eksponeringer genererer størst mulig omsætning.

Få flere oplysninger om, hvordan budgivning fungerer, og hvilke typer budgivningsannoncekilder der findes. Bemærk! Nogle budgivningsannoncekilder kræver ikke konfiguration, og de vises automatisk på din konto som en del af AdMob-netværket.

Sådan konfigurerer du en budgivningsannoncekilde:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på fanen Budgivningskilder.
  4. Klik på Konfigurer annoncekilde
  5. Vælg den annoncekilde, der skal konfigureres, på den liste, der vises.

Bemærk! Du skal have indgået en samarbejdsaftale med annoncekilden til budgivning, for at den kan acceptere annonceanmodninger fra din AdMob-konto. I mange tilfælde skal du bare oprette en konto på annoncekildens website.

Få flere oplysninger om de tilgængelige annoncekilder, og om, hvordan du indgår en samarbejdsaftale.
  6. Klik på Næste
  7. Hvis denne annoncekilde forudsætter deling af krypterede signaler, bliver du bedt om at acceptere vilkårene for databehandling i Google Ads. Klik på Acceptér vilkårene. Hvis du allerede har accepteret disse vilkår for en anden annoncekilde, bliver du ikke bedt om det igen.
  8. Afhængigt af den annoncekilde, du har valgt, kan du se en af følgende muligheder:
    • Underskriv en partneraftale: Dette fører dig direkte til partneraftalen på annoncekildens website. For at sikre, at formularen indlæses korrekt på annoncekildens website, anbefaler vi, at du slår din annonceblokering fra. Gå tilbage til din AdMob-konto, når du har underskrevet aftalen.
    • Sådan underskriver du en partneraftale: Følg vejledningen i, hvordan du underskriver en partneraftale med annoncekilden. Du skal have indgået en partneraftale, før du kan sende annonceanmodninger til annoncekilden.

Hvis du allerede har en partneraftale med annoncekilden, skal du klikke på Jeg har allerede en partneraftale.

9. Klik på Bekræft og acceptér for at acceptere vilkårene for brug af budgivning. Det føjer budgivningsannoncekilden til din side med annoncekilder. Når partnerskabet er aktivt, kan denne annoncekilde acceptere annonceanmodninger fra din app.
  10. (hvis relevant) Tilføj oplysninger om tilknytning af annonceenheder for dine annonceenheder. Du kan også vælge at springe dette trin over ved at klikke på Spring over og i stedet tilføje oplysninger om tilknytning af annonceenheder senere.
  11. Klik på Gem.

Budgivningsannoncekilden skal godkende din anmodning om partnerskab, før annoncekilden kan acceptere annonceanmodninger fra din konto. Din partnerstatus markeres som Afventer, mens annoncekilden gennemgår din anmodning om partnerskab.

Når din partnerstatus er blevet godkendt, ændres den til Aktiv. Du kan overvåge din partnerstatus via fanen Partnerskab i annoncekilden.

Føj din annoncekilde til en formidlingsgruppe

Når du er færdig med at konfigurere din annoncekilde, er du klar til at føje den til en formidlingsgruppe. Se, hvordan du opretter en ny formidlingsgruppe, eller følg nedenstående vejledning for at føje din annoncekilde til en eksisterende formidlingsgruppe:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, som annoncekilden skal føjes til, på fanen Formidlingsgruppe
  4. Klik på Tilføj annoncekilde i tabellen Budgivningsannoncekilder.
  5. Find annoncekilden på den viste liste, eller begynd at skrive navnet på annoncekilden i søgefeltet. Klik på Vælg ud for den annoncekilde, du vil tilføje.
  6. (hvis relevant)Vælg en allerede oprettet tilknytning til din annonceenhed, eller klik på Tilføj yderligere tilknytning for at konfigurere en ny tilknytning. Klik på Tilføj tilknytning, hvis du ikke har konfigureret tilknytninger endnu.
  7. Klik på Udfør.
  8. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.
Hvis du vil bruge budgivning, skal AdMob-netværket være en af dine budgivningsannoncekilder Når du opretter en ny formidlingsgruppe, tilføjes AdMob-netværket automatisk som en budgivningsannoncekilde.

Hvis du vil konvertere AdMob-netværket til en vandfaldsannoncekilde, skal du først fjerne dine andre budgivningskilder. Klik derefter på Mere, og vælg Flyt til vandfaldsannoncekilder. Hvis du vil konvertere AdMob-netværket tilbage til en budgivningsannoncekilde, skal du klikke på Mere og vælge Flyt til budgivningsannoncekilder