Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Aan de slag

Uw betalingsgegevens opgeven

U moet uw betalingsgegevens invoeren om de instelling van uw account af te ronden. Het is belangrijk dat u deze informatie correct opgeeft, zodat AdMob uw account kan goedkeuren voor advertentieweergave.

Uw betalingsgegevens opgeven

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
  3. Klik op Betalingen instellen. Als u al bent begonnen om de betalingsgegevens op te geven, klikt u op Instellingen beheren
    • Accounttype: kies een individueel of een zakelijk AdMob-account.

Opmerking: De services en de betalingsstructuur voor individuele en zakelijke accounts zijn dezelfde. Individuele accounts worden uitbetaald aan de begunstigde van de accounthouder, terwijl zakelijke accounts worden uitbetaald aan de bedrijfsnaam.

Selecteer het juiste type account. Nadat u een accounttype heeft geselecteerd, kunt u het niet meer wijzigen. De vereisten voor identiteitsverificatie verschillen voor individuele en zakelijke accounts.

• Naam: Voor een individueel account voert u uw hele naam precies zo in als deze in uw bankgegevens staat. Voor een bedrijfsrekening voert u de naam van uw bedrijf in het veld Bedrijfsnaam in en de naam van de contactpersoon voor uw bedrijf in het veld Naam.

Voorbeelden van naamindelingen die we wel en niet accepteren:

Aanvaardbare indeling
      • Jannie Smit
      Niet-toegestane indelingen
      • Jannie S.
      • Jannie
      • JannieSmit
      • Jannie en Jan Smit
    • Adres: Geef uw hele postadres op.
      Opmerking: U moet post kunnen krijgen op dit adres. Als uw accountsaldo de verificatiedrempel heeft bereikt, sturen we u een pincode. U moet de pincode opgeven in uw AdMob-account voordat we u betalingen kunnen sturen.
    • Telefoonnummer: Geef een geldig telefoonnummer op.
  4. Klik op Sturen.