Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kom i gang

Feilsøk problemer funnet av annonseinspektøren.

Annonseinspektøren finner problemer med appen din. Når problemet er identifisert, kan du finne ut hvordan du løser det, ved hjelp av informasjonen i denne artikkelen.

I denne artikkelen

Om problemer med SDK-adaptere

Når du sjekker SDK-adapteren til tredjeparts annonsekilder kan du oppdage to problemer. Nedenfor forklarer vi disse problemene og hvordan du kan løse dem.

Problem Betydning Dette kan du gjøre
Fant ikke adapteren

Enkelte tredjeparts annonsekilder krever en SDK og den tilknyttede Google Mobile Ads SDK-spesifikke adapteren for å laste inn og vise annonser fra denne kilden.

Denne feilmeldingen innebærer at GMA SDK ikke finner adapteren eller SDK-en fra tredjeparten.

Sjekk at du har installert SDK-adapteren på riktig måte. Finn ut mer dette i Android og iOS.
Initialiserte ikke Alle SDK-adaptere fra tredjeparts annonsekilder må eksplisitt initialiseres med alle de nødvendige parameterne i kodebasen din.

Sjekk at du har fulgt integreringsveiledningen til punkt og prikke. Finn ut mer dette i Android og iOS.

I dokumentasjonen fra den aktuelle tredjeparts annonsekilden finner du informasjon om spesifikke feil knyttet til initialisering.

Hvis du ikke ser tredjepartens annonsekilde på Adapter-fanen, har du kanskje ikke lagt til annonsekilden i AdMob-kontoen din. Finn ut hvordan du konfigurerer sammenkjedede annonsekilder og annonsekilder med budgivning. Når annonsekilden er korrekt konfigurert, må du sjekke at du har lagt den til i en medieringsgruppe.

Om problemer med annonsekilder med budgivning

Du må ha disse versjonene for å se informasjon om budgivning i annonseinspektøren:
  • Android: 20.2.0+
  • iOS: 8.5.0+

Når du gjennomgår Logger for SDK-forespørsler for å få informasjon om tredjeparts budkilder, kan du støte på problemene nedenfor.

Problem Betydning Dette kan du gjøre
Fant ikke noe SDK-signal For enkelte annonsekilder må en SDK og adapter være installert og konfigurert på riktig måte for at du skal kunne bruke budgivning. Sørg for at du oppfyller SDK-kravene for Android og iOS.
Brukersamtykke er ikke gitt Hvis brukeren ikke har gitt samtykke, kan kanskje ikke annonsekilden godta budforespørselen. Dette kan være forventet. Finn ut mer om implementering av samtykkeverktøy, for eksempel personvernforordningen, i Retningslinjer og begrensninger for AdMob.
Ingen annonser ble vist

Annonsekildene kan ha unnlatt å by på annonseforespørselen, eller de kunne kanskje ikke by på den.

• Det er flere mulige grunner til dette. Her er noen eksempler:
  • Annonsekilden kan bare by under gitte betingelser, for eksempel innenfor bestemte geografiske områder.
  • Annonsekilden har ikke har noen kvalifisert annonse for budforespørselen.
  • Det oppsto en uventet systemfeil eller et tidsavbrudd hos annonsekilden.
Kontakt annonsekilden for å få mer informasjon.
Hvis tredjeparts budkilden ikke legger inn bud, er det kanskje problemer med signalet budkilden samler inn. Du kan kopiere de kjøpergenererte dataene og dele disse med budkilden.

Se problemer med tredjeparters budparametere per annonseforespørsel

Når du Gjennomgå informasjonen om budparametere fra tredjeparter, kan du støte på en av feilene nedenfor. I tabellen ser du hva feilene betyr, og anbefalinger om hva du kan gjøre.

Feilmelding Betydning Dette kan du gjøre
NO_ERROR Det finnes ingen feil. Du trenger ikke å gjøre noe.
ADAPTER_CREATION_FAILURE Enten ble ikke SDK-adapteren fra tredjeparten funnet, eller så ble den ikke initialisert. Bekreft at adapteren og SDK-en fra tredjeparten blir importert på riktig måte i Android og iOS.
SIGNAL_COLLECTION_FAILURE SDK-adapteren fra tredjeparten returnerte en feil under innhenting av signaler. Dette kan bety at SDK-signalet ikke ble funnet eller hadde et tidsavbrudd.

Les gjennom beskrivelsen av feilen i annonseinspektøren for å identifisere årsaken til problemet.

Sjekk at du har tilordnet annonseenhetene i kontoen din på riktig måte.

Bekreft at SDK-en til tredjeparts annonsekilden ble initialisert.

Du kan også lese gjennom dokumentasjonen fra tredjeparts annonsekilden.

SIGNAL_COLLECTION_TIMEOUT Tredjepartens SDK-adapter hadde et tidsavbrudd under innsamlingen av signaler.

Bekreft at SDK-en til tredjeparts annonsekilden ble initialisert.

Du kan også lese gjennom dokumentasjonen fra tredjeparts annonsekilden.

UNKNOWN_ERROR Det er oppstått en uventet feil.

Ukjente feil betyr at vi ikke kan fastslå den nøyaktige årsaken. Her er noen vanlige problemer du kan sjekke:

• Bekreft at SDK-en til tredjeparts annonsekilden ble initialisert.
  • Sjekk at du har tilordnet annonseenhetene i kontoen din på riktig måte.

Du kan også lese gjennom dokumentasjonen fra tredjeparts annonsekilden.

ADAPTER_PROTOCOL_ CONFORMANCE_FAILURE Dette betyr at tredjepartens SDK-adapter ikke støttes, eller at den ikke er korrekt konfigurert.

Bekreft at adapteren og SDK-en fra tredjeparten blir importert på riktig måte i iOS.

Denne feilen vises bare for iOS.

Er ikke annonsekilden oppført i tredjepartens budparametere? Dette kan bety at annonsekilden ikke ble riktig konfigurert i kontoen din. Sjekk budkildens partnerskapsstatus. En ukjent feil kan også ha forårsaket dette.

Om problemer knyttet til personvern

Du kan se den følgende feilen i «Personvern»-delen i annonseinspektøren. Se hva dette innebærer, og hvordan du kan løse problemet.

Feilmelding Betydning Dette kan du gjøre
Fant ingen personverndetaljer
Oppdater til den nyeste versjonen av Google Mobile Ads SDK for å se personverninformasjonen for appen eller forespørselen.
Denne feilen kan oppstå når SDK-versjonen i appen/forespørselen er for gammel til at annonseinspektøren kan vise personvernsignalene. Du må oppdatere Google Mobile Ads SDK en versjon som støtter dette:
  • Android 21.2.0 eller iOS 9.8.0

Feilsøk uventede verdier som mangler

Hvis du ser tilfeller der verdien bare vises som en bindestrek () under feilsøkingen, har vi oppdaget at signalet mangler. I så fall må du kanskje sjekke at du har integrert en Google-sertifisert CMP, og at testenheten rapporterer den nødvendige geografiske posisjonen.

Bruk av Google-sertifiserte CMP-er

Når du viser annonser til brukere i EØS, Storbritannia eller Sveits, må du bruke en plattform for samtykkestyring (CMP) som er sertifisert av Google og integrert med IABs rammeverk for åpenhet og samtykke (TCF).

Sørg for at du er på et geografisk sted som er relevant for personvernforordningen

For å teste samtykkeflyten og se de personvernrelaterte signalene i annonseinspektøren må du enten være i EØS, Storbritannia eller Sveits, eller du må ha konfigurert CMP-en din til å teste atferden til appen din som om enheten er i EØS, Storbritannia eller Sveits. Når du har gjort dette, skal verdien for «Personvernforordningen gjelder» i personverngrensesnittet for annonseinspektøren være «true» (sann).

• Publisister som bruker User Messaging Platform (UMP) SDK, kan følge veiledningen for Android or iOS for å fremtvinge det geografiske stedet som kreves, på testenheter.
  • Publisister som bruker en annen Google-sertifisert CMP, bør samarbeide med CMP-leverandøren om å finne ut hvordan de kan fremtvinge det aktuelle geografiske stedet på enheten.