Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Vi præsenterer partnerbudgivning (beta)

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket i betaversion.

Nu kan du bruge Google som budgivningsannoncekilde på andre formidlingsplatforme (ikke AdMob).

Hvad er partnerbudgivning?

Partnerbudgivning giver dig mulighed for at få adgang til Google-efterspørgsel som en budgivningskilde på understøttede tredjepartsformidlingsplatforme. Tidligere kunne du kun bruge standardannonceenheder til at få adgang til Google-efterspørgsel via traditionel vandfaldsformidling på tredjepartsplatforme.

Med partnerbudgivning kan du nu tillade, at Google (Google Ads, Display & Video 360) byder på din beholdning i tredjepartsauktioner med budgivning i realtid, selvom du ikke bruger AdMob som din formidlingsplatform.

Tjek, om din tredjepartsformidlingsplatform understøtter partnerbudgivning.

Bemærk, at Google muligvis skal betale et gebyr til formidlingsplatformen fra partneren.

Hvordan fungerer partnerbudgivning?

Annonceenheder for partnerbudgivning fungerer sammen med din tredjepartsformidlingsplatform for at give din Google-efterspørgsel mulighed for at deltage u deres budgivningsauktioner i realtid.

1. En annonceenhed for partnerbudgivning oprettes i AdMob

Først skal du konfigurere din app i AdMob. Derefter skal du oprette annonceenheden for partnerbudgivning i AdMob.

Bemærk! Din app skal desuden gennemgås og godkendes i AdMob, før en annonceenhed for partnerbudgivning kan vise annoncer.

2. Google er konfigureret som byder på en tredjepartsformidlingsplatform

Derefter skal du konfigurere Google som en budgivningskilde på din tredjepartsformidlingsplatform (ikke AdMob). Google kræver, at du tilknytter din annonceenhed for partnerbudgivning på din formidlingsplatform ved hjælp af annonceenheds-id'et og app-id'et.

Du kan finde dine app-id'er og enheds-id'er på din AdMob-konto. Se din tredjepartsformidlingsplatformen for at få specifik vejledning til, hvordan du konfigurerer et annoncenetværk og/eller tilknytter en annonceenhed.

3. Google konkurrerer om din beholdning i en auktion for budgivning i realtid

Din tredjepartsformidlingsplatform hoster auktione for budgivning i realtid, og Google byder på dine annonceanmodninger sammen med de øvrige bydere og annoncekilder, du har konfigureret i dit tredjepartsformidlingsvandfald.

Bemærk! Du vil se Google (Google Ads, Display & Video 360) som "Google-budgivning" på dine tredjepartsformidlingsplatforme.

Du kan analysere Googles effektivitet ved hjælp af de brugsklare budgivningsrapporter.

Kom godt i gang med partnerbudgivning

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i betaversion for en begrænset gruppe udgivere. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter annonceenheder for partnerbudgivning i AdMob, og se de ofte stillede spørgsmål