På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Kom igång

Matchade förfrågningar

Antalet annonser som returneras av en annonskälla som resultat av annonsförfrågningar. Alla matchade förfrågningar leder inte till en exponering.

Obs! Definitionen av matchade begäranden kan variera beroende på vilka typer av annonskällor du använder (vattenfall eller budgivning) och annonsenhetens visningstyp (standardannonsenhet eller annonsenhet för partnerbudgivning).

Annonskällor för budgivning

För annonskällor med budgivning är matchade förfrågningar antalet gånger en annonskälla vinner auktionen med budgivning och vattenfall (om tillämpligt) och returnerar en annons till appen.

Vattenfallsannonskällor

För annonskällor med vattenfall är matchade förfrågningar antalet gånger en annonskälla anropas i medlingsvattenfallet och returnerar en annons till appen.

Annonsenheter för partnerbudgivning

När du använder den färdiga rapporten för partnerbudgivning definieras matchade förfrågningar som antalet gånger Google vinner Googles budgivningsauktion, tredje parts budgivningsauktion och tredje parts vattenfall (om tillämpligt). och returnerar en annons för appen.

Eftersom matchade förfrågningar beräknas på olika sätt för annonsenheter för partnerbudgivning kan det hända att du ser en minskning av matchningsfrekvensen och en ökning av visningsfrekvensen i dina rapporter. Detta påverkar inte dina annonsintäkter.