Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Formidlingsgruppe-id

Et formidlingsgruppe-id er et unikt id-nummer, som tildeles hver af dine formidlingsgrupper, når de oprettes i AdMob.

Find et formidlingsgruppe-id

The Ad Mob interface showing the mediation group ID.
  1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. I tabellen over formidlingsgrupper skal du klikke på formidlingsgruppens navn for at se dens formidlingsgruppe-id.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvordan kan vi forbedre siden?

Har du brug for mere hjælp?

Log ind for at se yderligere supportmuligheder, så du hurtigt kan løse problemet

true
"Min AdMob-side" – din tilpassede side i Hjælp, som kan hjælpe dig med at nå dine mål med AdMob.

Vi introducerer vores nyligt opdaterede Min AdMob-side, som er en tilpasset side i Hjælp. Siden indeholder oplysninger, som er relevante for din konto. Du kan bedre holde styr på din kontos tilstand, sørge for, at du har den mest optimale konfiguration, og at du får de rigtige optimeringstips, som er målrettet mod dine apps. Hold øje med flere opdateringer.

Få flere oplysninger