Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Rapporten

Klikken en inkomsten zijn uit de rapporten verwijderd

Waarom klikken en inkomsten uit de geschatte inkomsten verdwijnen

Mogelijk merkt u gedurende de dag regelmatig wijzigingen op in de statistieken voor geschatte inkomsten in de rapporten, vooral in de eerste 48 uur van de rapportage.

Wat gebeurt er met de klikken en inkomsten?

Deze fluctuatie komt door de vertraging tussen bruto klikaantallen en de detectie van ongeldige klikken. Inkomsten worden sneller weergegeven en vervolgens omlaag bijgesteld als gevolg van eventuele ongeldige klikken, waarvan de verwerking meer tijd in beslag neemt.

Nadat een bezoeker op een advertentie heeft geklikt, worden de geschatte inkomsten geüpdatet op basis van de geregistreerde klikken. Na deze eerste schatting controleren we echter nog op ongeldige klikken. Als we ongeldige activiteit constateren, worden in uw rapporten het aantal bijbehorende klikken en inkomsten omlaag bijgesteld.

Opmerking: Dit effect is vooral merkbaar voor accounts met weinig verkeer of veel ongeldige klikken.

Aanvullende inhoudingen op definitieve inkomsten

Hoewel het aantal klikken en de geschatte inkomsten na deze eerste fluctuaties stabiel zijn, merkt u aan het eind van de maand mogelijk dat u minder definitieve inkomsten krijgt. Dit is het gevolg van andere ongeldige activiteit die later is geconstateerd, of door andere afboekingen, zoals afwijkingen in de afronding.

Als u regelmatig correcties opmerkt, controleert u hoe u ongeldige activiteit kunt voorkomen.