Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Inngå partnerskap med en annonsekilde med budgivning i kontoen din

Nå kan du inngå partnerskap med utvalgte annonsekilder med budgivning direkte via AdMob-kontoen din.

Før du kan sende en annonseforespørsel til en annonsekilde som deltar i budgivningen, må du ha en aktiv partnerskapsavtale med den aktuelle annonsekilden. Hvis du ikke har inngått noen partnerskapsavtale, kan du signere en avtale for annonsekildene nedenfor samtidig som du legger til annonsekilden i medieringsgruppen din.

• Ad Generation
  • ENGINE Media Exchange (EMX)
  • Equativ (tidligere kalt Smart AdServer)
  • Fluct
  • Index Exchange
  • Media.net
  • Meta Audience Network
  • OneTag Exchange
  • OpenX
  • PubMatic
  • Rubicon (Magnite)
  • Sharethrough
  • Smaato
  • Sonobi
  • UnrulyX
  • Verve Group
  • Yieldmo
  • YieldOne

Merk: Du trenger bare å signere partnerskapsavtalen én gang for de ulike annonsekildene.

Vær også oppmerksom på at også andre annonsekilder har støtte for budgivning. Finn ut mer om alle annonsekildene med budgivning og hvordan du kan inngå partnerskap med dem.

Konfigurer annonsekilder med budgivning, og signer partnerskapsavtaler

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Klikk på Budgivningskilder-fanen.
  4. Klikk på Konfigurer en annonsekilde
  5. Velg annonsekilden du vil konfigurere, fra listen som vises.
  6. Klikk på Neste
  7. Hvis annonsekilden krever deling av sikre signaler, blir du bedt om å godta vilkårene for databehandling i Google Ads. Klikk på Godta vilkårene. Hvis du allerede har godtatt disse vilkårene for en annen annonsekilde, blir du ikke bedt om å gjøre det på nytt.
  8. Klikk på Signer en ny partnerskapsavtale. Nå åpnes et nytt forgrunnsvindu der du må bekrefte valget.
  9. Klikk på Se og signer. Hvis du signerer denne avtalen, godtar du å dele publisist-ID-en din med annonsekilden.
  10. Nå åpnes det automatisk en ny fane med partnerskapsavtalen på nettstedet til annonsekilden. For å sikre at avtaleskjemaet lastes inn korrekt på nettstedet, anbefaler vi at du slår av annonseblokkering.
    1. Når avtalen er signert, kan du gå tilbake til fanen hvor AdMob-kontoen er åpnet. Hvis du har lukket fanen med AdMob-kontoen, må du gjenta trinn 1–4. Klikk så på Gå til trinn 2.
    2. Følg denne fremgangsmåten hvis du allerede har inngått partnerskapsavtale med annonsekilden:
      1. Klikk på Gå til trinn 2
  11. Klikk på Bekreft og godta for å godta vilkårene for bruk av budgivning. Annonsekilden med budgivning blir lagt til i medieringsgruppen.
  12. Når partnerskapsavtalen er inngått, sender annonsekilden selgerinformasjonen sin til deg per e-post, så du kan oppdatere app-ads.txt-filen din.

Vær oppmerksom på at annonsekilden med budgivning må godkjenne forespørselen din om partnerskap før annonsekilden kan godta annonseforespørsler fra kontoen din. Partnerskapsstatusen er merket som Venter mens annonsekilden evaluerer forespørselen om partnerskap. Prosessen tar vanligvis to virkedager.

Hvis forespørselen godtas, endres statusen til Aktiv. Du kan følge med på partnerskapsstatusen din i Mediering-delen i AdMob-kontoen din.

Vanlige spørsmål

Nedenfor finner du svar på noen vanlige spørsmål.

Vis alle  Skjul alle
Hvorfor er det ikke mulig å signere partnerskapsavtale med en annonsekilde i AdMob?
Ikke alle annonsekilder er registrert for denne funksjonen. Avtaler kan bare signeres med annonsekildene som deltar. Finn ut mer om de tilgjengelige annonsekildene.
Hvorfor er partnerskapsstatusen min «Venter»?

Når du har signert partnerskapsavtalen, er statusen din oppført som Venter mens annonsekilden gjennomgår forespørselen din. Prosessen tar vanligvis to virkedager.

Hvis du ikke har hørt noe etter to virkedager, kan du kontakte annonsekilden direkte.

Hvorfor ble partnerskapsforespørselen min avvist?

Avgjørelsen tas ene og alene av annonsekilden. Google får ikke informasjon om hva som er årsaken til avslaget. Kontakt annonsekilden direkte hvis du vil ha mer informasjon.

Merk deg at annonsekilden kan godkjenne deg på et senere tidspunkt. Du kan sende inn en ny forespørsel om partnerskap via AdMob-kontoen din.

Jeg har et spørsmål om partnerskapsavtalen som kan inngås med en tredjeparts annonsekilde.
Kontakt annonsekilden direkte hvis du har spørsmål om denne bedriftens partnerskapsavtale.
Jeg har signert partnerskapsavtale med en annonsekilde. Hvorfor er ikke statusen under «Partnerskapsstatus» oppdatert ennå?
Etter at du har inngått partnerskapsavtalen på nettstedet til annonsekilden, må du bekrefte og godta vilkårene for budgivning i AdMob-kontoen din. Når du har klikket på Bekreft og godta, endres statusen til Venter mens annonsekilden gjennomgår forespørselen din.
Følg fremgangsmåten nedenfor hvis du allerede har inngått en partnerskapsavtale med annonsekilden.
  1.  Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Klikk på navnet på medieringsgruppen der du vil legge til annonsekilden.
  4. Klikk på Legg til annonsekilde i tabellen over annonsekilder med budgivning.
  5. Finn annonsekilden i listen som vises, eller begynn å skrive inn navnet på kilden i søkefeltet. Klikk på Velg ved siden av annonsekilden du vil legge til.
  6. Klikk på Gå til trinn 2. (Du må bare klikke på Gå til trinn 2 hvis du allerede har inngått en partnerskapsavtale med denne annonsekilden.)
  7. Klikk på Bekreft og godta for å godta vilkårene for bruk av budgivning. Annonsekilden med budgivning blir lagt til i medieringsgruppen.
  8. Når partnerskapsavtalen er inngått, sender annonsekilden selgerinformasjonen sin til deg per e-post, så du kan oppdatere app-ads.txt-filen din.
Annonsekilden har godkjent meg, og jeg har lagt til kilden i en medieringsgruppe. Hvorfor har jeg ingen bud?

Sjekk først at du har lagt til den nødvendige informasjonen i app-ads.txt-filen for denne annonsekilden.  Annonsekilden skal ha sendt deg denne informasjonen da forespørselen din ble godkjent.

Hvis du mener at annonsekilden din bør svare, eller at de prøver å svare, men du ikke mottar noen bud, kan du kontakte annonsekildens brukerstøtte direkte.