Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Hintatarjouskumppanuuden solmiminen AdMob-tililtä

Voit nyt solmia kumppanuuden hintatarjousmainoslähteen kanssa suoraan AdMob-tililtä.

Kun haluat lähettää mainospyyntöjä hintatarjousmainoslähteelle, sinulla on oltava sen kanssa voimassa oleva kumppanuussopimus. Jos kumppanuussopimusta ei vielä ole, voit allekirjoittaa sellaisen jonkin seuraavassa listassa olevan mainoslähteen kanssa ja lisätä mainoslähteen välitysryhmääsi:

• Ad Generation
  • ENGINE Media Exchange (EMX)
  • Equativ (aiemmalta nimeltään Smart AdServer)
  • Fluct
  • Index Exchange
  • Media.net
  • Meta Audience Network
  • OneTag Exchange
  • OpenX
  • PubMatic
  • Rubicon (Magnite)
  • Sharethrough
  • Smaato
  • Sonobi
  • UnrulyX
  • Verve Group
  • Yieldmo
  • YieldOne

Huom. Kumppanuussopimus tarvitsee allekirjoittaa vain kerran kunkin mainoslähteen kanssa.

Huomaa myös, että on muitakin mainoslähteitä, jotka tarjoavat apua hintatarjousasioissa. Katso kaikki hintatarjousmainoslähteet ja miten voit aloittaa kumppanuuden niiden kanssa.

Hintatarjousmainoslähteen luominen ja kumppanuussopimuksen allekirjoittaminen

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa Hintatarjouslähteet-välilehteä.
  4. Klikkaa Ota mainoslähde käyttöön.
  5. Valitse näkyviin tulevasta listasta mainoslähde, jonka haluat ottaa käyttöön.
  6. Klikkaa Seuraava.
  7. Jos mainoslähde edellyttää suojattujen signaalien jakamista, sinua pyydetään hyväksymään Google Adsin datankäsittelyä koskevat ehdot. Klikkaa Hyväksy ehdot. Jos olet jo hyväksynyt ehdot toisen mainoslähteen osalta, sinua ei pyydetä tekemään tätä uudelleen.
  8. Klikkaa Allekirjoita uusi kumppanuussopimus. Toinen vahvistusponnahdusikkuna avautuu.
  9. Klikkaa Näytä ja allekirjoita. Allekirjoittamalla sopimuksen annat suostumuksesi julkaisijatunnuksesi jakamiseen mainoslähteelle.
  10. Uusi välilehti, joka sisältää kumppanuussopimuksen mainoslähteen verkkosivustolla, avautuu automaattisesti. Suosittelemme, että poistat mainosblokkerin käytöstä, jotta lomake latautuu oikein.
    1. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen, siirry takaisin AdMob-tilillesi. Jos olet sulkenut välilehden, jolla AdMob-tilisi oli avoinna, toista vaiheet 1–4. Klikkaa sitten Siirry vaiheeseen 2.
    2. Jos sinulla on jo kumppanuussopimus mainoslähteen kanssa:
      1. Klikkaa Siirry vaiheeseen 2.
  11. Hyväksy hintatarjouspalvelun ehdot klikkaamalla Hyväksy. Tämän jälkeen hintatarjousmainoslähde lisätään välitysryhmääsi.
  12. Kun mainoslähde on hyväksynyt kumppanuuspyyntösi, se lähettää sinulle myyjätietonsa sähköpostitse, jotta voit päivittää app-ads.txt-tiedostosi.

Huomaa, että mainoslähteen on hyväksyttävä kumppanuuspyyntösi, ennen kuin se voi hyväksyä mainospyyntöjä tililtäsi. Kumppanuuden tilana on Odottaa sen aikaa, kun mainoslähde käsittelee kumppanuuspyyntöäsi. Tähän menee yleensä kaksi arkipäivää.

Kun pyyntö on hyväksytty, tilaksi tulee Aktiivinen. Voit seurata kumppanuuden tilaa AdMob-tilisi Välitys-kohdasta.

Usein kysyttyä

Alla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki
Miksi kaikkien mainoslähteiden kumppanuussopimukset eivät ole solmittavissa AdMobissa?
Ominaisuus ei ole tällä hetkellä kaikkien mainoslähteiden käytettävissä. Vain osallistuvat mainoslähteet voivat käyttää ominaisuutta. Lue lisää saatavilla olevista mainoslähteistä.
Miksi kumppanuuden tila on "Odottaa"?

Kumppanuussopimuksen allekirjoittamisen jälkeen kumppanuuden tila on Odottaa sen aikaa, kun mainoslähde käsittelee pyyntöäsi. Tähän menee yleensä muutama arkipäivä.

Jos et saa vastausta kahden arkipäivän kuluessa, ota yhteyttä mainoslähteeseen suoraan.

Miksi kumppanuuspyyntöni hylättiin?

Mainoslähde teki sellaisen päätöksen. Meillä Googlella ei ole tietoa, miksi mainoslähde hylkäsi kumppanuuspyynnön. Kysy asiasta suoraan mainoslähteeltä.

Huomaa, että mainoslähde voi edelleen hyväksyä pyyntösi myöhemmin. Voit lähettää kumppanuuspyyntösi uudelleen AdMob-tililtäsi.

Minulla on kysyttävää kolmantena osapuolena toimivan mainoslähteen kumppanuussopimuksesta.
Ota suoraan yhteyttä mainoslähteeseen, jonka kumppanuussopimuksesta sinulla on kysyttävää.
Olen allekirjoittanut kumppanuussopimuksen mainoslähteen kanssa. Miksi kumppanuuden tila ei ole päivittynyt?
Kun olet allekirjoittanut kumppanuussopimuksen mainoslähteen verkkosivustolla, sinun on hyväksyttävä hintatarjouspalvelua koskevat ehdot AdMob-tililtäsi. Hyväksy-painikkeen klikkaamisen jälkeen tila on Odottaa sen aikaa, kun mainoslähde käsittelee pyyntöäsi.
Tee näin, jos olet jo allekirjoittanut kumppanuussopimuksen mainoslähteen kanssa:
  1.  Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa sen välitysryhmän nimeä, johon haluat lisätä mainoslähteen.
  4. Klikkaa mainoslähdetaulukosta Lisää mainoslähde.
  5. Etsi mainoslähde näkyviin tulevasta listasta tai ala kirjoittaa mainoslähteen nimeä hakukenttään. Klikkaa lisättävän mainoslähteen vierestä Valitse.
  6. Klikkaa Siirry vaiheeseen 2. (Klikkaa Siirry vaiheeseen 2 vain, jos olet jo allekirjoittanut kumppanuussopimuksen tämän mainoslähteen kanssa.)
  7. Hyväksy hintatarjouspalvelun ehdot klikkaamalla Hyväksy. Tämän jälkeen hintatarjousmainoslähde lisätään välitysryhmääsi.
  8. Kun mainoslähde on hyväksynyt kumppanuuspyyntösi, se lähettää sinulle myyjätietonsa sähköpostitse, jotta voit päivittää app-ads.txt-tiedostosi.
Mainoslähde on hyväksynyt kumppanuuspyyntöni, ja olen lisännyt mainoslähteen välitysryhmääni. Miksi en saa hintatarjouksia?

Varmista, että olet lisännyt tarvittavat mainoslähdettä koskevat tiedot app-ads.txt-tiedostoon. Mainoslähde on lähettänyt sinulle nämä tiedot sähköpostitse pyyntösi hyväksymisen jälkeen.

Jos uskot, että mainoslähteesi pitäisi vastata tai yrittää vastata mutta et saa hintatarjouksia, ota suoraan yhteyttä mainoslähteen tukipalveluun.