Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Opret et budgivningspartnerskab på din konto

Nu kan du indgå partnerskab med udvalgte budgivningsannoncekilder direkte på din AdMob-konto.

Hvis du vil sende en annonceanmodning til en budgivningsannoncekilde, skal du have en aktiv partneraftale med annoncekilden. Hvis du ikke har indgået en partneraftale, kan du indgå en med en eller flere af følgende annoncekilder, når du føjer den pågældende annoncekilde til din formidlingsgruppe:

• Ad Generation
  • ENGINE Media Exchange (EMX)
  • Equativ (som tidligere blev betegnet Smart AdServer)
  • Fluct
  • Index Exchange
  • Media.net
  • Meta Audience Network
  • OneTag Exchange
  • OpenX
  • PubMatic
  • Rubicon (Magnite)
  • Sharethrough
  • Smaato
  • Sonobi
  • UnrulyX
  • Verve Group
  • Yieldmo
  • YieldOne

Bemærk! Du behøver kun at underskrive partneraftalen én gang for hver annoncekilde.

Du skal også være opmærksom på, at der er flere annoncekilder, som understøtter budgivning. Få flere oplysninger om alle budgivningsannoncekilder og om, hvordan du kan indgå partnerskab med dem.

Konfigurer en budgivningsannoncekilde, og underskriv en partneraftale

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på fanen Budgivningskilder.
  4. Klik på Konfigurer annoncekilde
  5. Vælg den annoncekilde, der skal konfigureres, på den liste, der vises.
  6. Klik på Næste
  7. Hvis denne annoncekilde forudsætter deling af krypterede signaler, bliver du bedt om at acceptere vilkårene for databehandling i Google Ads. Klik på Acceptér vilkårene. Hvis du allerede har accepteret disse vilkår for en anden annoncekilde, bliver du ikke bedt om det igen.
  8. Klik på Underskriv en ny partneraftale. Dette åbner et nyt pop op-vindue til bekræftelse.
  9. Klik på Se og underskriv. Hvis du underskriver denne aftale, giver du dit samtykke til at dele dit udgiver-id med annoncekilden.
  10. Der åbnes automatisk en ny fane med aftalen om partnerskab på annoncekildens website. For at sikre, at formularen indlæses korrekt på annoncekildens website, anbefaler vi, at du slår din annonceblokering fra.
    1. Når du har underskrevet aftalen, skal du gå til fanen med din AdMob-konto. Hvis du har lukket fanen med din AdMob-konto, skal du gentage trin 1 til 4. Klik derefter på Gå til trin 2.
    2. Hvis du allerede har en aftale om partnerskab med annoncekilden:
      1. Klik på Gå til trin 2
  11. Klik på Bekræft og acceptér for at acceptere vilkårene for brug af budgivning. Det føjer budgivningsannoncekilden til din formidlingsgruppe.
  12. Når din anmodning om partnerskab godkendes af annoncekilden, sender annoncekilden en mail til dig med deres sælgeroplysninger, så du kan opdatere din app-ads.txt-fil.

Bemærk! Budgivningsannoncekilden skal godkende din anmodning om partnerskab, før annoncekilden kan acceptere annonceanmodninger fra din konto. Din partnerstatus markeres som Afventer, mens annoncekilden gennemgår din anmodning om partnerskab. Det tager normalt 2 hverdage.

Når din partnerstatus er blevet godkendt, ændres den til Aktiv. Du kan overvåge din partnerstatus i sektionen Formidling på din AdMob-konto.

Få flere oplysninger om de forskellige statusser for partnerskab med budgivningsannoncekilder

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du finde svar på nogle ofte stillede spørgsmål.

Udvid alle  Skjul alle
Hvorfor er det ikke muligt at underskrive en partneraftale med alle annoncekilder i AdMob?
Det er ikke alle annoncekilder, der i øjeblikket er tilgængelige til for denne funktion. Kun deltagende annoncekilder har denne mulighed tilgængelig. Få flere oplysninger om de tilgængelige annoncekilder.
Hvorfor er status for mit partnerskab "Afventer"?

Når du har underskrevet partneraftalen, markeres din partnerstatus som Afventer, mens annoncekilden gennemgår din anmodning. Det tager normalt 2 hverdage.

Hvis du ikke har hørt noget efter to hverdage, kan du kontakte annoncekilden direkte.

Hvorfor er min anmodning om partnerskab blevet afvist?

Dette er annoncekildens beslutning. Google har ikke indsigt i, hvorfor annoncekilden har afvist din anmodning om partnerskab. Kontakt annoncekilden direkte for at få flere oplysninger.

Bemærk! Annoncekilden kan stadig godkende dig på et senere tidspunkt. Du kan indsende en anmodning om partnerskab igen fra din AdMob-konto.

Jeg har et spørgsmål angående partneraftalen med en tredjepartsannoncekilde.
Kontakt annoncekilden direkte, hvis du har spørgsmål om deres aftale om partnerskab.
Jeg har indgået aftalen om partnerskab med min annoncekilde. Hvorfor er "Partnerstatus" ikke opdateret?
Når du har udfyldt partneraftalen på annoncekildens website, skal du bekræfte og acceptere vilkårene for budgivning på din AdMob-konto. Når du har klikket på Bekræft og acceptér, ændres din status til Afventer, mens annoncekilden gennemgår din anmodning.
Følg denne vejledning, hvis du allerede har indgået partneraftalen med annoncekilden.
  1.  Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, hvor du vil tilføje annoncekilden.
  4. Klik på Tilføj annoncekilde i tabellen med annoncekilder til budgivning.
  5. Find annoncekilden på den viste liste, eller begynd at skrive navnet på annoncekilden i søgefeltet. Klik på Vælg ud for den annoncekilde, du vil tilføje.
  6. Klik på Gå til trin 2. (Klik kun på Gå til trin 2, hvis du allerede har indgået aftalen om partnerskab med annoncekilden).
  7. Klik på Bekræft og acceptér for at acceptere vilkårene for brug af budgivning. Det føjer budgivningsannoncekilden til din formidlingsgruppe.
  8. Når din anmodning om partnerskab godkendes af annoncekilden, sender annoncekilden en mail til dig med deres sælgeroplysninger, så du kan opdatere din app-ads.txt-fil.
Jeg er blevet godkendt af annoncekilden og har føjet den til en formidlingsgruppe. Hvorfor kan jeg ikke se nogen bud?

Først skal du sikre dig, at du har tilføjet de nødvendige oplysninger i app-ads.txt for denne annoncekilde.  Annoncekilden vil have sendt dig en mail med disse oplysninger, når de har godkendt din anmodning.

Hvis du mener, at din annoncekilde bør svare eller forsøger at svare, og du ikke modtager bud, skal du kontakte supportafdelingen hos denne annoncekilde direkte.