Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Om deaktiverte AdMob-kontoer

Vi deaktiverer AdMob-kontoer hvor det ikke har vært annonseaktivitet på seks måneder. For å reaktivere kontoen må du logge på AdMob og følge fremgangsmåten nedenfor.

Slik reaktiverer du kontoen din

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Merk av i avmerkingsboksen for å bekrefte at du vil at kontoen skal evalueres på nytt.
  3. Klikk på Aktiver kontoen på nytt
  4. Bekreft telefonnummeret ditt

Når du har bekreftet telefonnummeret, kan du gå videre til AdMob-kontoen din. Vær oppmerksom på at vi gjennomfører noen kontroller for å påse at det kan vises annonser fra kontoen. Dette tar vanligvis under et døgn, men i noen tilfeller kan det ta mer tid. Hvis vi oppdager problemer, kan du miste tilgangen til kontoen.

Hvis du vil gjenoppta annonseleveringen i appen din, må du sende den inn til en gjennomgang av appgodkjenning. Apper i deaktiverte kontoer har statusen «Må evalueres» frem til de er gjennomgått og godkjent slik at det kan vises annonser i dem igjen. Merk at hvis appen din tidligere ikke ble godkjent, forblir den ikke godkjent til du har løst de aktuelle problemene

Du må sørge for at appen din oppfyller kravene til appgodkjenning for at den skal bli gjennomgått. Deretter kan du be om en gjennomgang via Alle apper-siden i AdMob-kontoen din. Klikk på Be om gjennomgang i Statusdetaljer-kolonnen for appen.

Merk: Du kan avslutte AdMob-kontoen etter at du har reaktivert den, hvis du ikke lenger trenger den.

Vanlige spørsmål

Kan jeg fortsatt logge på kontoen min etter at den er deaktivert?

Du kan logge på AdMob-kontoen ved å følge fremgangsmåten for reaktivering av kontoer. Når telefonnummeret er bekreftet, kan du åpne AdMob-kontoen.

Har jeg fortsatt tilgang til inntektene mine etter at kontoen min er deaktivert?

Eventuelle utestående inntekter du har, får du tilgang til via AdSense-kontoen din eller ved å reaktivere AdMob-kontoen. Påse at du innfrir kravene til avsluttende betalinger.

Må jeg bekrefte adressen min på nytt med en PIN-kode når jeg reaktiverer kontoen min?

Nei. Hvis du har bekreftet adressen via PIN-kode tidligere, trenger du ikke å bekrefte den på nytt. Vi ber deg imidlertid om å bekrefte telefonnummeret ditt per PIN-kode.

AdMob-kontoen min er deaktivert, og jeg ser ikke noe alternativ for å sende den inn til ny evaluering. Hva skjer?

Enkelte AdMob-kontoer som ikke er registrert med data, aktivitet eller betalingsopplysninger, blir deaktivert uten mulighet for gjenoppretting. Hvis du vil bruke AdMob, kan du opprette en ny AdMob-konto med den samme e-postadressen.