Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Over gedeactiveerde AdMob-accounts

AdMob-accounts worden gedeactiveerd als ze 6 maanden geen advertenties hebben weergegeven. Als u uw account opnieuw wilt activeren, logt u in op uw AdMob-account en volgt u deze stappen.

Uw account opnieuw activeren

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Vink het selectievakje aan om te bevestigen dat u uw account opnieuw wilt laten goedkeuren.
  3. Klik op Account opnieuw activeren.
  4. Bevestig uw telefoonnummer.

Nadat u uw telefoonnummer heeft bevestigd, kunt u doorgaan naar uw AdMob-account. We voeren een aantal controles uit om te zien of het account klaar is voor advertentieweergave. Meestal duurt dit minder dan 24 uur, maar soms kan het langer duren. Als we tijdens de controles een probleem vinden, kunt u de toegang tot uw account kwijtraken.

Als u de advertentieweergave in uw app opnieuw wilt starten, moet u deze indienen voor een beoordeling van de app-gereedheid. Apps in een gedeactiveerd account krijgen de status Vereist beoordeling totdat ze zijn beoordeeld en goedgekeurd voor complete advertentieweergave. Als uw app eerder is afgekeurd, blijft dat zo totdat u de gevonden problemen heeft opgelost.

Zorg dat uw app voldoet aan de vereisten voor app-gereedheid voordat u een beoordeling aanvraagt. Daarna kunt u een beoordeling aanvragen via de pagina Alle apps in uw AdMob-account. Klik in de kolom Statusgegevens van uw app op Beoordeling aanvragen.

Opmerking: Als u uw AdMob-account niet meer nodig heeft, kunt u dit annuleren nadat u het opnieuw heeft geactiveerd.

Veelgestelde vragen

Kan ik nog steeds inloggen op mijn account nadat het is gedeactiveerd?

Als u wilt inloggen op uw AdMob-account, volgt u de stappen om uw account opnieuw te activeren. Nadat uw telefoonnummer is geverifieerd, kunt u uw AdMob-account bekijken.

Heb ik nog steeds toegang tot mijn inkomsten nadat mijn account is gedeactiveerd?

Als u toegang tot uw openstaande inkomsten wilt, kunt u uw AdMob-account opnieuw activeren of de inkomsten bekijken in uw AdSense-account. Zorg dat u voldoet aan de vereisten om uw laatste betaling te krijgen.

Moet ik mijn adres opnieuw bevestigen met een pincode wanneer ik mijn account opnieuw activeer?

Nee. Als u uw adres eerder heeft bevestigd met een pincode, hoeft u dat niet opnieuw te doen. We vragen u wel om de pincodeverificatie voor uw telefoonnummer te doorlopen.

Mijn AdMob-account is gedeactiveerd en ik zie geen optie om het opnieuw in te dienen voor goedkeuring. Wat is er gebeurd?

Sommige AdMob-accounts zonder activiteit, betalings- of andere gegevens in ons bestand, zijn gedeactiveerd en kunnen niet worden hersteld. Als u AdMob wilt gebruiken, kunt u een nieuw AdMob-account openen met hetzelfde e-mailadres.

Worden er automatisch weer advertenties getoond in mijn app als ik mijn account opnieuw activeer?

Nee. Toen uw account werd gedeactiveerd, werd de advertentieweergave in uw apps ook gedeactiveerd. Als u de advertentieweergave opnieuw wilt starten, moet u de apps indienen waarmee u inkomsten wilt blijven genereren. Beoordelingen duren meestal een paar dagen, maar in sommige gevallen hebben we meer tijd nodig om een app te beoordelen.

Ga eerst na of uw app voldoet aan de vereisten voor app-gereedheid. Daarna kunt u zo een beoordeling aanvragen:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op Alle apps bekijken.
  4. Klik in de kolom Statusgegevens op Beoordeling aanvragen.
Opmerking: Deactivering van accounts in AdSense wordt aangeduid als account gereset.