Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Käytöstä poistetut AdMob-tilit

AdMob-tilit poistetaan käytöstä, jos niillä ei ole näytetty mainoksia kuuteen kuukauteen. Voit aktivoida tilisi uudelleen kirjautumalla AdMob-tilillesi ja seuraamalla näitä ohjeita.

Näin voit aktivoida tilisi uudelleen

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Merkitse ruutu valituksi vahvistaaksesi, että haluat tilisi uudelleen hyväksytyksi.
  3. Klikkaa Aktivoi tili uudelleen.
  4. Todenna puhelinnumerosi

Kun olet todentanut puhelinnumerosi, voit jatkaa AdMob-tilillesi. Huomaa, että teemme muutaman tarkistuksen, joiden avulla varmistamme, että tilisi on valmis näyttämään mainoksia. Tämä kestää yleensä alle 24 tuntia mutta joskus kauemminkin. Jos havaitsemme tarkistusten yhteydessä ongelmia, saatat menettää pääsyn tilillesi.

Jos haluat aloittaa mainonnan sovelluksessasi uudelleen, sinun on lähetettävä sovellus valmiustarkastukseen. Käytöstä poistetulla tilillä olevien sovellusten tilana on "Tarkastettava", kunnes ne on tarkastettu ja mainosten näkyminen niissä on hyväksytty ilman rajoituksia. Huomaa, että jos sovelluksesi on aiemmin hylätty, se pysyy hylättynä siihen asti, että korjaat havaitut ongelmat.

Jotta sovelluksesi voidaan tarkastaa, varmista, että se on sovelluksen valmiutta koskevien vaatimusten mukainen. Sen jälkeen voit pyytää tarkastusta AdMob-tilisi Kaikki sovellukset ‑sivulta. Klikkaa sovelluksesi Tilatiedot-sarakkeesta Pyydä tarkastusta.

Huom. Jos et enää tarvitse AdMob-tiliäsi, voit peruuttaa AdMob-tilisi uudelleenaktivoinnin jälkeen.

UKK

Voinko enää kirjautua tililleni, kun se on poistettu käytöstä?

Jotta voit kirjautua AdMob-tilillesi, aktivoi tilisi uudelleen seuraamalla näitä ohjeita. Kun puhelinnumerosi on todennettu, voit katsoa AdMob-tiliäsi.

Voinko saada tuloni vielä sen jälkeen, kun tilini on poistettu käytöstä?

Jos haluat saada käyttöösi maksamattomat tulot, voit aktivoida AdMob-tilisi uudelleen tai käyttää niitä AdSense-tililläsi. Varmista, että olet täyttänyt viimeisen maksun saamisen edellytykset.

Kun aktivoin tilini, täytyykö minun vahvistaa osoitteeni uudelleen PIN-koodilla?

Ei. Jos olet aikaisemmin vahvistanut osoitteesi PIN-koodilla, sinun ei tarvitse tehdä sitä uudelleen. Sinua pyydetään kuitenkin vahvistamaan puhelimesi PIN-koodilla.

AdMob-tilini on poistettu käytöstä, enkä näe vaihtoehtoa, josta voin lähettää sen uudelleen hyväksyttäväksi. Mitä on tapahtunut?

Jotkin AdMob-tilit, joilla ei ole toimintaa, dataa tai maksutietoja, on poistettu käytöstä, eikä niitä voi palauttaa. Jos haluat käyttää AdMobia, voit avata uuden AdMob-tilin samalla sähköpostiosoitteella.

Jatkuuko mainonta sovelluksissani automaattisesti sen jälkeen, kun olen uudelleenaktivoinut tilini?

Ei. Kun tilisi poistettiin käytöstä, myös mainonta sovelluksissa lopetettiin. Jos haluat jatkaa mainontaa, sinun on lähetettävä kaupallistettavat sovellukset valmiustarkastukseen. Tarkastukseen menee yleensä muutama päivä mutta joissakin tapauksissa kauemmin.

Varmista ensin, että sovelluksesi on valmiutta koskevien vaatimusten mukainen. Sen jälkeen voit pyytää tarkastusta seuraamalla näitä ohjeita:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Klikkaa Näytä kaikki sovellukset.
  4. Klikkaa Tilatiedot-sarakkeesta Pyydä tarkastusta.
Huom. AdSense-tilin käytöstä poistamisesta käytetään termiä tilin palauttaminen alkutilaan.