Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Test din app med Ad Inspector

Annoncetest i realtid helt uden kodning

Ad Inspector er en funktion, der er inkluderet i Google Mobile Ads SDK (version 20.0.0 eller nyere til Android, version 7.68.0 eller nyere til iOS). Den giver nyttig indsigt om visning og test af tredjepartsannoncekilder i realtid. Der er ikke behov for kodning.

Ved hjælp af en simpel bevægelse, f.eks. en rysten eller et vrik med håndleddet, mens du holder testenheden, vises Ad Inspector over dine apps som en overlejring. Ved hjælp af Ad Inspector kan du:

• Undersøge dine annonceenheder
    • Tjekke, om dine annoncer opfyldes som forventet
    • Identificere fejl, og se oplysninger om, hvordan du kan rette dem
    • Se oplysninger om formidlingsvandfald for hver anmodning
  • Tjekke status for din SDK-adapter for tredjepartsannoncekilde
  • Teste individuelle vandfaldsannoncekilder fra tredjepart
    • Verificer, at du har konfigureret annoncekilden korrekt til formidling
    • Tjekke, hvordan hver af dine annoncekilder klarer sig pr. annonceenhed
  • Teste integrationer for tilpassede hændelser

AdMob-mobilgrænsefladen, der viser Ad Inspector.

Kom godt i gang

For at bruge Ad Inspector skal du:

1.  Installere og initialisere den nyeste version af Google Mobile Ads SDK (version 20.0.0 eller nyere til Android, 7.68.0 eller nyere til iOS).
    Hvis du vil se budgivningsoplysninger i Ad Inspector, skal du installere version 20.2.0+ til Android og version 8.5.0+ til iOS.
  2. Konfigurere en testenhed og vælge den bevægelse, du vil bruge til at aktivere Ad Inspector på din enhed. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer en testenhed.
  3. Åbne appen på din testenhed og begynde at interagere med appen. Dette sikrer, at der er nok annonceanmodninger, som du kan analysere. Bemærk! Du kan muligvis se en række annonceanmodninger ved start af appen, hvis cachelagring af annoncer er implementeret i din app.
  4. Når du har interageret med din app på testenheden, kan du aktivere Ad Inspector med den bevægelse, du valgte i trin 2.
Du kan også aktivere Ad Inspector på din testenhed via et API-kald. Få flere oplysninger om, hvordan du gør det for Android eller iOS.