Kom godt i gang

Test din app med Ad Inspector (beta)

Annoncetest i realtid helt uden kodning
Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i betaversion for en begrænset gruppe udgivere.

Ad Inspector er en ny funktion, der er inkluderet i den nyeste version af SDK'et for annoncer til Google Mobil (version 20.0.0 eller nyere til Android, 7.68.00 eller nyere til iOS). Den giver nyttig indsigt om visning og test af tredjepartsannoncekilder i realtid. Der er ikke behov for kodning.

Ved hjælp af en simpel bevægelse, f.eks. en rysten eller et vrik med håndleddet, mens du holder testenheden, vises Ad Inspector over dine apps som en overlejring. Ved hjælp af Ad Inspector kan du:

• Undersøge dine annonceenheder
    • Tjekke, om dine annoncer opfyldes som forventet
    • Identificere fejl, og se oplysninger om, hvordan du kan rette dem
    • Se oplysninger om formidlingsvandfaldet pr. anmodning
  • Teste individuelle vandfaldsannoncekilder fra tredjepart
    • Bekræfte, at du har konfigureret annoncekilden korrekt til formidling
    • Tjekke, hvordan hver af dine annoncekilder klarer sig pr. annonceenhed

Sådan fungerer det

Ad Inspector begynder automatisk at undersøge din apps annoncevisning, når du har åbnet din app på en registreret testenhed.

Du er nødt til at interagere med din app for at sikre, at der er nok annonceanmodninger, du kan analysere. Bemærk! Du kan muligvis se en række annonceanmodninger ved start af appen, hvis din app henter annoncer på forhånd.

Når du har aktiveret Ad Inspector på din testenhed ved hjælp af en bevægelse eller et tilpasset API-opkald, kan du se din apps annonceenheder ordnet efter seneste aktivitet (uanset om de har vist en annonce eller ej).

Bemærk! Vi anbefaler, at du initialiserer SDK'et for annoncer til Google Mobil, før du bruger Ad Inspector. Du kan ikke se den fuldstændige liste over dine annonceenheder, før du har initialiseret SDK'et. Få flere oplysninger om initialisering af SDK'et for annoncer til Google Mobil (Android, iOS).

Hvis din app indeholder annonceenheder, der ikke er knyttet til dit AdMob-app-id, vises annonceenheden desuden kun, hvis der er fuldført mindst én anmodning for den pågældende annonceenhed.

Tryk på en annonceenhed for at se dens SDK-logfil med anmodninger, som angiver formidlingsvandfaldet, indtil annoncen blev vist (eller indtil vandfaldet blev afsluttet uden opfyldning) for de seneste annonceanmodninger. Herefter kan du udvide alle annoncekilder, der ikke opfyldte en annonce, for at se oplysninger om fejlen i forbindelse med den manglende opfyldning.

I forbindelse med tredjepartsannoncekilder sendes fejlmeddelelserne direkte fra annoncekilden. Hvis du har brug for flere oplysninger, henvises der til din tredjepartsannoncekilde.

Test af specifikke annoncekilder

Med Ad Inspector kan du teste konfigurationen af en specifik vandfaldsannoncekilde fra tredjepart. Dette giver dig mulighed for at bekræfte, at du har implementeret adapteren for tredjepartsformidling korrekt, og at annoncekilden vises som forventet.

Bemærk! Du skal initialisere SDK'et for annoncer til Google Mobil, før du kan bruge test af specifikke annoncekilder.

Hvis du vil starte en test af specifikke annoncekilder, skal du aktivere Test af specifik annoncekilde nederst i appen. Vælg derefter den annoncekilde, du vil teste. Når test af en specifik annoncekilde er aktiveret i Ad Inspector, forsøger alle fremtidige annonceanmodninger at vise annoncer fra den valgte annoncekilde.

Bemærk! I tilstanden for test af specifikke annoncekilder forsøger alle annonceanmodninger at opfylde fra den valgte annoncekilde, uanset om den pågældende annoncekilde er knyttet til den angivne annonceenhed. Det betyder, at hvis den annoncekilde, du tester, ikke er i formidlingsvandfaldet for en annonceenhed, vises fejlmeddelelsen "Ingen opfyldning", som fortæller, at annonceenheden ikke er konfigureret for annoncekilden.

I en test af specifikke annoncekilder kan du trykke på en annonceenhed for at se SDK-logfilen med anmodninger. Her kan du se, om annoncekilden har opfyldt de annonceanmodninger, der er foretaget, efter testen af specifikke annoncekilder blev aktiveret. Hvis annoncekilden ikke har opfyldt en annonceanmodning, vises der en fejlmeddelelse med oplysninger om årsagen til den manglende opfyldning.

Hvis du har føjet flere forekomster af den valgte annoncekilde til et formidlingsvandfald, kan du se hver forekomst af kaldet til annoncekilden i vandfaldet, indtil annoncen enten blev opfyldt, eller vandfaldet blev afsluttet uden opfyldning.

Bemærk! Test af specifikke annoncekilder udløber automatisk efter 60 minutter.

Sådan gennemtvinger du en genstart

Når du aktiverer test af specifikke annoncekilder, skal du gennemtvinge en genstart af din app. Da nogle apps cachelagrer annoncer ved opstart, sikrer en genstart af appen, at testen af specifikke annoncekilder gælder for hver annonceanmodning i testsessionen.

På Android-enheder kan du som regel gennemtvinge genstart af en app via appen Indstillinger på din telefon. De specifikke indstillinger afhænger af, hvilken telefon du har. Kontakt producenten af enheden for at få flere oplysninger.

Se, hvordan du gennemtvinger genstart af en app til iOS-enheder.

Kom godt i gang

For at bruge Ad Inspector skal du:

1.  Installere og initialisere den nyeste version af SDK'et for annoncer til Google Mobil (version 20.0.0 eller nyere til Android, 7.68.0 eller nyere til iOS).
  2. Konfigurere en testenhed og vælge den bevægelse, du vil bruge til at aktivere Ad Inspector på din enhed. Få flere oplysninger.
  3. Åbne appen på din testenhed og begynde at interagere med appen. Dette sikrer, at der er nok annonceanmodninger, som du kan analysere. Bemærk! Du kan muligvis se en række annonceanmodninger ved start af appen, hvis cachelagring af annoncer er implementeret i din app.
  4. Når du har interageret med din app på testenheden, kan du aktivere Ad Inspector med den bevægelse, du valgte i trin 2.

Du kan også aktivere Ad Inspector på din testenhed via et API-opkald. Få flere oplysninger om Android eller iOS