Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Butiks-id

Butiks-id'et for en iOS-app er din apps entydige id i Apple App Store.

Du kan finde en apps butiks-id i webadressen til din apps profilside i Apple App Store. Webadressen for en appside er for eksempel apps.apple.com/dk/app/eksempel/id000000000. Appens butiks-id er 000000000.

Få flere oplysninger.