Basisprincipes van Ad Manager-rapportage

Rapporten over de advertentiesnelheid

Rapporten over de advertentiesnelheid bevatten een momentopname van de advertentieweergavesnelheid van uw netwerk. Aan de hand hiervan kunt u factoren identificeren die bijdragen aan een snelle of langzame laadtijd en manieren vinden om de wachttijd in uw netwerk te verbeteren.
De gegevens van het rapport Advertentiesnelheid worden weergegeven in uw homepage-dashboard Advertentiesnelheid.

Een rapport Advertentiesnelheid maken

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Rapportage en dan op Rapporten.
  3. Klik op Nieuw rapport.
  4. Geef een betekenisvolle naam voor het rapport op.
  5. Klik op Bewerken en selecteer Advertentiesnelheid. Klik daarna op Gereed.
  6. (Optioneel) Klik op Filter toevoegen om de rapportresultaten te verfijnen.
  7. Selecteer een of meer statistieken:
    Opmerking: Aan sommige vertoningen zijn misschien geen gegevens voor advertentiesnelheid of vertraging gekoppeld.
    • Laadtijd voor advertentiemateriaal
      Verwijst naar de tijd die is verstreken vanaf het moment dat het advertentiemateriaal is begonnen met laden totdat het laden is afgerond (zoals bepaald door de onLoad-gebeurtenis van de advertentie). Gemeten in seconden en met een cijfer relatief aan het 80e percentiel van laadtijden van een groep met technische netwerken die vergelijkbaar zijn met uw netwerk.

U kunt deze score mogelijk verbeteren als u het relevante advertentiemateriaal voor de adverteerder heeft gemaakt.

Opmerking: Er zijn voor sommige vertoningen mogelijk geen gegevens over advertentiesnelheid of vertraging beschikbaar.

• Redenen voor niet-zichtbare vertoningen
      Ontdek waarom uw niet-zichtbare vertoningen niet zichtbaar zijn geworden.

• Tagsnelheid
      Bekijk de advertentiesnelheid op basis van verstreken tijd voor verschillende perioden, waaronder Paginanavigatie tot laadtijd van tag, Paginanavigatie tot tijd van eerste advertentieverzoek en Laden van tag tot tijd eerste advertentieverzoek. Gemeten in seconden.

8. (Optioneel) Voeg bewerkers toe door e-mailadressen op te geven of namen in de lijst te selecteren. Bewerkers zijn andere gebruikers die uw rapportinstellingen kunnen bewerken.
  9. (Optioneel) Plan uw rapport en deel de resultaten. Alleen rapporten met een periode van minder dan 1 jaar kunnen worden gepland.
  10. Sla uw rapport op en voer dit uit.
    • Als u het rapport later wilt uitvoeren, klikt u op Opslaan en geeft u het rapport een betekenisvolle naam. Indien gepland, wordt uw rapport uitgevoerd in overeenstemming met de door u opgegeven planning. In andere gevallen kunt u op een later tijdstip terugkeren om dit rapport uit te voeren of te bewerken.
    • Als u nu rapportresultaten wilt genereren, klikt u op Uitvoeren. Nadat uw rapport is geladen, kunt u het rapport inline bewerken en de rapportresultaten versturen of exporteren.