Regelitems

De weergave van advertentiemateriaal in een regelitem beheren

Of u nu een of meer advertentiemateriaalitems heeft gekoppeld aan 1 regelitem, u kunt de instelling Advertentiemateriaal weergeven gebruiken om te beheren hoe het advertentiemateriaal wordt weergegeven op 1 webpagina.

'Advertentiemateriaal weergeven' instellen in een regelitem

Als u de instelling wilt openen, volgt u de instructies om een nieuw regelitem in te stellen of zoekt u een bestaand regelitem en gaat u naar de instelling Advertentiemateriaal weergeven. De volgende opties zijn beschikbaar:

• Een of meer: Geef als dat mogelijk is meerdere advertentiemateriaalitems weer in het regelitem per advertentieverzoek, maar stop de weergave niet als er niet meer dan 1 advertentiemateriaalitem tegelijk kan worden weergegeven. Elk aantal advertentiemateriaalitems kan op de webpagina worden weergegeven: slechts één of alle advertentiemateriaalitems.
  • Slechts één: Geef slechts één advertentiemateriaalitem weer in dit regelitem per advertentieverzoek. Zodra het advertentiemateriaal wordt weergegeven, stopt u met de weergave van advertentiemateriaal voor dit advertentieverzoek.
  • Zo veel mogelijk: Geeft de prioriteit aan advertentiemateriaalitems die aan dit regelitem zijn gekoppeld om deze samen op een pagina te tonen.

Als een regelitem met een lagere prioriteit is ingesteld op Zo veel mogelijk wint in de eerste ruimte, worden alle andere advertentieblokken afgedwongen geblokkeerd. Dit gebeurt ook als er regelitems met hogere prioriteit zijn die in aanmerking komen voor weergave in de resterende ruimtes. Op het tabblad 'Problemen oplossen' voor de regelitems die hebben verloren, wordt aangegeven dat de regelitems met een hogere prioriteit zijn afgewezen vanwege 'roadblocking'.

• Alle: Alle advertentiemateriaalitems moeten worden weergegeven voor het advertentieverzoek of helemaal niet. Vereist Google-uitgeverstags in de modus voor batchverzoek.

Als het regelitem maar 1 advertentiemateriaalitem bevat, gebruikt u Een of meer of Slechts één. Zorg ervoor dat u een Aantal opgeeft als er meerdere advertentiemateriaalitems van hetzelfde formaat zijn. Als er meerdere advertentiemateriaalitems van hetzelfde formaat zijn, gebruikt u Zo veel mogelijk of Een of meer.

Hulp bij oplossing van problemen met weergave

Hetzelfde advertentiemateriaal tegelijkertijd meerdere keren weergeven

In de meeste gevallen kan bepaald advertentiemateriaal in een regelitem maar 1 keer per advertentieverzoek worden weergegeven.* Als u wilt dat hetzelfde advertentiemateriaal meer dan één keer per advertentieverzoek wordt weergegeven, kopieert u het advertentiemateriaal om meerdere instanties van hetzelfde advertentiemateriaal te koppelen.

Zorg ervoor dat u een Aantal opgeeft en gebruik Zo veel mogelijk of Een of meer.

Uitsluiting van hetzelfde advertentiemateriaal is niet van toepassing op voorkeursdeals en Programmatic Guaranteed-deals met door de adverteerder geleverd advertentiemateriaal. Een vergelijkbaar resultaat kan alleen voor Programmatic Guaranteed worden verkregen door frequentielimieten te gebruiken.

* Het kan voorkomen dat advertentiemateriaal meerdere keren op een webpagina wordt weergegeven, ook al is het maar één keer aan een regelitem gekoppeld. Dit kan gebeuren als Google-uitgeverstags niet gebruikmaken van de modus voor batchverzoek.

Meerdere advertentiemateriaalitems samen weergeven

U kunt er ook voor kiezen de advertentiemateriaalitems van een regelitem samen als set of roadblock weer te geven. Gebruik voor regelitems met meerdere actieve advertentiemateriaalitems alleen deze weergaveopties voor advertentiemateriaal. Deze regelitems concurreren niet met Ad Exchange voor dynamische toewijzing en worden alleen weergegeven als deze in aanmerking komen voor het eerste overeenkomende advertentieblok op een pagina. Meer informatie over roadblocks

• Zo veel mogelijk: Geeft de prioriteit aan advertentiemateriaalitems die aan dit regelitem zijn gekoppeld om deze samen op een pagina te tonen.
  • Alles: Alle het aan dit regelitem gekoppelde advertentiemateriaalitems worden samen weergegeven op een pagina, anders kan het regelitem niet worden weergegeven. Deze instelling werkt uitsluitend met Google-uitgeverstags in de modus voor batchverzoek. Als dit regelitem door een ander tagtype wordt aangevraagd of als er targeting op het niveau van het advertentiemateriaal is toegepast op advertentiemateriaal van het regelitem, wordt de instelling 'Zo veel mogelijk' gehanteerd.